Bij Hoeve ‘t Alkeveld genieten we iedere dag van de gezonde buitenlucht en het boerenleven. Dat willen we graag met jullie delen. Naast de zuivelproductie maken we ook verse zuivelproducten. Daarnaast nodigen we mensen graag uit om een dagje te komen kijken op de boerderij.

Ijsboerderij: het lekkerste ijs vindt u natuurlijk bij een boerderij! Wilt u op locatie genieten van ons ijs? Kijk dan eens naar onze ijskar, daarnaast kunnen we ook schepijs verzorgen op uw evenement. Of geniet op de boerderij zelf van een heerlijke ijscoupe zoals een banana split. We geven zelfs de mogelijkheid om het ijs mee naar huis te nemen! U kunt kiezen tussen de smaken: vanille, chocolade, mokka, pistache, frambozen en appel-kiwi bijvoorbeeld.

Bedrijfsbezoeken: Wij geven graag een rondleiding door onze boerderij en vertellen u alles over het verzorgen van koeien en kalfjes. Ook kunt u de bereidingswijze van zuivelproducten zelf bekijken. We sluiten de rondleiding af met het proeven een lekker ijsje. We hebben ook verschillende mogelijkheden voor schoolbezoeken, zoals het eten geven van koeien, melken, ravotten en babbelen met de koeien.

Activiteiten: We organiseren regelmatige leuke evenementen zoals een boerenontbijt en verjaardagsfeestjes. We hebben voor deze feestjes verschillende formules die passen bij de leeftijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van klompengolf?

Hoevewinkel: In onze hoevewinkel vindt u iedere dag verse zuivelproducten zoals melk, yoghurt, kaas, boter, rijstepap, tiramisu en hoeve-ijs. Daarnaast verkopen we ook producten die hier goed bij passen, zoals honing, koffie, melk en koekjes.

Adres

Ons adres:

Steenbekestraat 6 9620 Zottegem

Telefoon: