Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw renovatiewerken? Hofmans Renovatie kan u helpen! Onze klussen worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals. Ook streven wij bij iedere opdracht naar perfectie.

U kunt bij ons een uitgebreid gamma aan duurzame, energiezuinige en milieuvriendelijke daksystemen vinden. Er kunnen verschillende soorten daken worden geplaatst:
Overzetdaken. Dit wordt geplaatst over een bestaand leien dak, het voordeel hierbij is dat het veel geld en tijd bespaart omdat de constructie goed is.
Traditionele daken. Uw dak wordt volledig door ons uitgetimmerd en voorzien van het structurele houtwerk. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Platdakbedekking. Alkor is een gewapend PVC dat met hete luchtlas op de platdakconstructie wordt geplaatst. Het materiaal is lichtgrijs en weerkaatst veel licht en warmte.

Ook hebben wij verschillende soorten duurzame gevels die wij plaatsen, denk hierbij aan:
VinyStone steenslag
VinyPlus houtstructuur
VinyBrick steenstrips

Wilt u meer informatie? Ga dan even naar onze website!

Een van de meest voorkomende soorten dakgoten is de bakgoot, je ziet deze vooral bij de wat oudere woningen. Maar bent u op zoek naar een unieke regengoot? Dan is de koperen dakgoot echt iets voor u! Dit materiaal is voor iedere woning geschikt. Ook hebben wij PVC goten, dit is een sterk en flexibel materiaal en is de meest gebruikte soort kunststof. Ze zijn geschikt voor uw huis, tuinhuis en uw schuur.

Ook zorgen wij ervoor dat uw woning, gevels, zolder en dakwerken volledig geïsoleerd worden. U bespaart hierdoor veel op uw energiekosten en uw woning stijgt ook nog eens in waarde. Wilt u hierover meer informatie of over onze andere diensten? Neem dan nog eens een kijkje op onze website. Kijk dan ook gelijk even bij onze realisaties om een beter beeld te krijgen. Wij helpen u graag verder!

 

Adres

Ons adres:

Ketsingerdries 37 3700 Tongeren

Telefoon: