Holwerda koeriers in Joure bestaat inmiddels ruim 100 jaar. Het beroep is van generatie op generatie overgegaan en Holwerda koeriers is dus een echt familiebedrijf. Ooit begonnen als vervoerder met paard en wagen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig koeriersbedrijf, wat een breed scala aan diensten kan verzorgen in heel Nederland, maar ook internationale transporten in België, Duitsland, Polen, Engeland en Frankrijk worden voor onze vaste opdrachtgevers uitgevoerd.

Voor onze koeriersdiensten beschikken wij over een een modern en goed onderhouden wagenpark. Holwerda Kieriers rijdt met Mercedes Sprinter bussen en een Mercedes Citan bus.
Wij staan als Holwerda Koeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw opdracht aan te nemen en deze naar behoren uit te voeren. Wij zorgen voor een snelle bezorging van uw zending, maar willen ons geen spoedkoerier noemen. Wij respecteren altijd de geldende maximum snelheden onderweg, om zo te zorgen voor een veilig transport van uw goederen naar de plaats van bestemming. Wij maken voor uw koerierszending altijd een reële inschatting van de benodigde tijd voor het transport en zorgen voor een punctuele aflevering van uw zending.

Adres

Ons adres:

Harddraversweg 7 8501 CG Joure

Telefoon: