Heeft u iets te vieren of wilt u een evenement organiseren? Kies dan voor de feestzaal Koen Verachtert van Home Cooking & Feestzaal Koen gelegen in Herselt (op korte afstand van Aarschot en Westerlo). U kunt in onze feestzaal terecht met verschillende soorten feesten, zoals een verjaardag, een huwelijksfeest of een doopfeest. Er hoeft natuurlijk niet perse iets te vieren te zijn, u kunt ook simpelweg uw familie en vrienden uitnodigen voor een gezellig etentje samen. U kunt bij ons terecht met 40 personen. Heeft u een receptie dan is er ruimte tot 60 peronsen. U kunt genieten op onze terras en meekijken met de chef die u ziet koken. Wij zijn geopend van 7.00 tot 19.00 uur (enkel op afspraak).

Ongedwongen thuis een etentje organiseren maar geen zin om te koken of wilt u uw familie en vrienden graag een culinair hoogstandje aanbieden? Doe dan een beroep op Koen Verachtert. Wij zorgen voor de chefkok / kok aan huis die samen met u vooraf het menu bespreekt, zodat u naar het eten geen omkijken meer heeft. Datzelfde geldt voor borden en bestek. Ook een mogelijkheid is om te kiezen voor onze traiteur service. Bekijk de traiteurlijst voor meer informatie.

Ook voor u op kantoor kunnen wij een businesslunch of receptie organiseren. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende hapjes (zowel koud als warm).

Adres

Ons adres:

Neerstraat 87 2230 Herselt

Telefoon: