Hoogerbrugge & Partners richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf en het voeren van administraties, opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften, alsmede het geven van adviezen op deze gebieden in de ruimste zin van het woord.
De kwaliteit van de samenwerking tussen u en Hoogerbrugge & Partners staat of valt met heldere en tijdige communicatie. Wij willen relevante ontwikkelingen graag tijdig bij u op het netvlies krijgen om verrassingen te voorkomen. Het stelt ons in staat om alert te kunnen reageren op issues en een klankbordfunctie te kunnen vervullen.
Hoogerbrugge & Partners is lid van SRA. Meer over SRA kunt u vinden op www.sra.nl.
Hoogerbrugge & Partners is officieel erkend als RB-kantoor. Register Belastingadviseurs (RB) heeft de hiervoor ingediende aanvraag goedgekeurd. Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Meer over Register Belastingadviseurs kunt u vinden op www.rb.nl.
Om maximaal voordeel te halen uit onze dienstverlening, is naast de formele contactmomenten de informele communicatie van groot belang. We hechten aan korte en ongecompliceerde communicatielijnen en zorgen dat u een duidelijk aanspreekpunt heeft dat altijd beschikbaar is en alert en snel reageert. Essentieel daarbij is de juiste ‘klik’: een onderlinge relatie die zowel professioneel als persoonlijk soepel en prettig verloopt.
Graag willen wij u ontzorgen en u proactief met raad en daad terzijde staan.
Hoogerbrugge & Partners is vanaf 2019 trotse sponsor van wielervereniging Westland Wil Vooruit. En dat niet alleen: Hoogerbrugge & Partners is sponsor van de eliterenners, de toppers onder de toppers!

Adres

Ons adres:

Middel Broekweg 67 2675 KG Honselersdijk

Telefoon: