Het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in het midden van het land op de Utrechtse Heuvelrug in het mooie dorp Driebergen-Rijsenburg. De bedrijfsactiviteit is het verrichten van administratieve dienstverlening. Ondernemer André Hoogerwerf biedt u deze diensten aan vanuit zijn jarenlange ervaring met het verrichten van controles op (loon)administraties en fiscale aangiften en ook het analyseren en bewerken van databestanden. U kunt er van op aan dat uw belangen op een integere wijze bij de overheid worden behartigd. De tarieven worden in onderling overleg in redelijkheid vastgesteld.

Diensten

De administratieve diensten worden verricht voor bedrijven en particulieren en bestaan uit het verwerken van financiële administraties, het doen van alle voorkomende belastingaangiften en het verstrekken van fiscale adviezen. Meer leest u op de webpagina diensten. Voor uw onderneming leest u meer op de webpagina bedrijven. Voor wie geen onderneming drijft en als particulier wordt aangemerkt leest u meer op webpagina particulieren.

Contact

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. U weet dan met wie u te maken heeft. Een veel gehoorde klacht is dat u geen persoonlijk contact heeft met uw financieel vertegenwoordiger en wel elk jaar de rekening krijgt gepresenteerd waarvan u niet weet of de hoogte daarvan in verhouding staat tot de verleende administratieve diensten. De overige gegevens van dit bedrijf en het contactformulier vindt u op de webpagina contact.

Adres

Ons adres:

Vaan der Meulenstraat 50 3971ED Driebergen-Rijsenburg

Telefoon: