Dokter Patrick Hannes voor zorg op maat in Antwerpen

Een goede gezondheid is erg belangrijk voor een langdurige levenskwaliteit. Medische klachten of zorgen? Dan zijn uw gezondheidsklachten bij solo-huisarts Dr. Patrick Hannes in goede handen. Bij de huisartsenpraktijk van dokter Patrick Hannes in Antwerpen kunt u terecht voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. De huisarts streeft naar het bieden van laagdrempelige zorg aangepast aan diverse patiënten. Op afspraak zal u respectvol worden ontvangen in de praktijk en aandachtig onderzocht worden door dokter Patrick Hannes. Als het voor u moeilijk is om naar de praktijk te komen, kunt u ook een huisbezoek inplannen met de dokter en zal hij de tijd nemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hannes Patrick

Info over de huisartsenpraktijk

Voor al uw medische zorgen kunt u langsgaan bij de huisarts. Zijn praktijk bevindt zich op de Nationalestraat 144. Dat is de verbindingsstraat tussen het centrum van Antwerpen en het Zuid. Voordat u langsgaat, dient u contact op te nemen met de huisartsenpraktijk van dokter Patrick Hannes. Dit kunt u doen door te bellen naar 03/216.13.98 of een e-mail te sturen. Daarnaast is het mogelijk om online afspraken te maken. Inschrijven voor de praktijk van dokter Hannes is ook online mogelijk. Huisbezoeken dient u aan te vragen, de dokter heeft hier gezette tijden voor vrijstaan. Voor bloedresultaten kunt u telefoneren naar de praktijk.

Transparante zorg op maat

Naast het feit dat de solo-huisarts al tientallen jaren ervaring heeft, vindt hij het belangrijk dat de volgende waarden centraal staan in zijn huisartsenpraktijk:

  • Zorg op maat: de dokter vindt het belangrijk dat patiënten zich comfortabel voelen, zodat hij hen zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Dit probeert hij te doen door voldoende tijd te nemen voor zijn patiënten, goed naar hen te luisteren en rekening te houden met hun dagelijkse realiteit.
  • Respect: dokter Hannes laat iedereen in zijn, haar, of hun waarde en probeert alle klachten en zorgen even serieus te nemen. Alleen zo hebben alle mensen een gelijke kans op een langdurige levenskwaliteit.
  • Transparante zorg: door open en eerlijk met de patiënt te communiceren neemt de huisarts de patiënt mee in zijn gedachtegang en mogelijke oplossing. Alleen door samen tot een oplossing te komen, wanneer beiden instemmen met de gesuggereerde oplossing, is de zorg daadwerkelijk van waarde.

Voor meer informatie over de huisartsenpraktijk van Dr. Patrick Hannes, kunt u contact opnemen.

Adres

Ons adres:

Nationalestraat 144, 2000 Antwerpen, België

Telefoon: