Of je nu man bent of vrouw, jong of oud, iedereen houdt van een mooi en verzorgd uiterlijk. En daar kan Rita Nagels je alvast bij helpen. Sinds kort is Instituut Hébéa in Boom hét referentiekader voor hedendaagse schoonheids-, verzorgings- en wellness- instituten. Wandel jij mee naar binnen waar je -in een oase van rust- kan genieten van een aantal bijzondere lichaamsbehandelingen?
Rita komt uit een rasechte middenstandsfamilie: haar ouders startten de groot- handel Hébéa in de Antwerpsestraat in Boom op, waar voornamelijk kappers en (schoonheids-) instituten terecht kunnen. Ook de overige 6 kinderen zijn werkzaam als zelfstandige. Ondertussen runt zus Marleen verder de gespecialiseerde groothandel.

Schitterend, hedendaags instituut

Zelf is Rita ondertussen al 27 jaar aan de slag in de schoonheidssector en al 15 jaar in haar eigen Instituut Hébéa. „Ik ging hier in de Tuyaertstraat van start in 1995. Het huis was toen meer afgesloten voor toevallige passanten. Onlangs kreeg ik de kans om het naastgelegen pand aan te kopen. Mijn echte levensdroom ging daardoor in vervul- ling.” Na een jaar van ingrijpende verbouwingen is Hébéa nu een stijlvol instituut, met ruime verzorgingskamers, allemaal gesitueerd op het gelijkvloers. Je treft er de meest innovatieve snufjes en uitrusting aan. Hébéa is nu zonder twijfel een modelinstituut voor vele andere in de grote Antwerpse regio.

Voor alle verzorgingen

Rita Nagels is zonder meer een bezige bij! „Een paar dagen in de week ben ik hier in Boom aan de slag voor de mesotherapy, een huidverbeterende behandeling en anti-aging, naast de (permanente laser-) ontharing en permanente make-up. Deze laatste twee behandelingen zijn trouwens mijn specialisaties.” Rita schittert in haar permanente ontharing en make-up en gaat hiervoor geregeld naar andere instituten in heel Vlaanderen (!) om daar de klanten te behandelen.
„Bij Hébéa kunnen onze klanten ook terecht voor kunstnagels, terwijl mijn collega Astrid zorgt voor gelaats-, voet- en handverzorging en alle wellness-behandelingen. Later op het jaar komt mijn dochter Joke ons team versterken.” En da’s vast ook nodig want Instituut Hébéa draait sinds de verbouwingen op volle toeren.

Iedereen welkom

Bij Instituut Hébéa kan iedereen terecht. Je kan er zomaar een keer naar binnenlopen en informatie vragen. „Wij hebben bijvoorbeeld een aparte jeugdverzorging voor jongeren (tot 18 jaar) met acné en zwarte puntjes. Maar ook mannen krijgen hier hun persoonlijke behandelingen. Iedereen mag zich hier thuis en geheel ontspannen voelen. Het is zelfs mogelijk om als koppel heerlijk te genieten van een gezamenlijke wellness-behandeling.” Daarvoor staat o.m. de Sweet Spa en hot-stone massage ter beschikking. Voor mensen met verouderingsver- schijnselen zijn er de anti-aging (dé specialiteit ge- worden) en de mesotherapy, in samenwerking met een plastisch chirurg.

Adres

Ons adres:

Tuyaertsstraat 1, 2850 Boom

Telefoon: