Bultheel & De Groote uw tandarts in Stabroek en omgeving voor alle tandheelkundige zorg

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame tandarts in Stabroek of de omgeving daarvan? Kom langs bij de tandheelkundige praktijk van Bultheel & De Groote aan de Grote Molenweg 84. Het zijn tandartsen met een passie voor hun werk. U zult merken dat hun vriendelijke benadering van de patiënt ervoor zorgt dat u zich meteen op uw gemak voelt. Bent u langer bezoeker van deze algemeen tandarts voor de verzorging van uw tanden, dan is de toestand van uw gebit dankzij preventie geheel onder controle en zijn er nauwelijks onverwachte ontwikkelingen die veel tijd en geld kosten.

Mondzorg ook voor de kinderen

Kindertandheelkunde is een bijzondere tak van sport voor tandartsen. De jeugd groeit al van jongs af aan op met bezoekjes aan de tandarts. Poetsen wordt ze geleerd als een dagelijks routine, ook al zijn het nog maar melktandjes. Ouders kunnen napoetsen tot hun kroost een jaar of acht is. Dan moeten ze het zelfstandig goed kunnen uitvoeren. De tandartsen van Bultheel & De Groote zijn er bedreven in om het kind op zijn gemak te stellen en te voorkomen dat eventuele zorgelijke ouders hun stress onbedoeld overbrengen op hun kind door het gesprek te brengen op zaken als pijn of een spuitje.

Diensten van de tandartsenpraktijk op rij

Bent u op zoek naar een tandarts? Ze nemen bij Bultheel & De Groote nieuwe patiënten aan. Indien u dat wenst wordt u altijd geholpen door dezelfde tandarts. Uw mondhygiëne is dan in goede handen. Heeft u pijnklachten, kom dan snel langs voor een spoedbehandeling.

  • Algemene mondzorg met tandvullingen
  • Regelmatige controles twee keer per jaar
  • Bijzondere service als wortelkanaal behandeling
  • Kroon- en brugwerk en implantaten plaatsen
  • Kindvriendelijke aanpak voor de jongsten
  • Verantwoorde aanpak esthetische tandheelkunde

Hoog niveau aan opleidingen voor tandarts

Tandheelkundig wordt in Vlaanderen gedoceerd aan de universiteiten van Gent en Leuven. Het zijn goede opleidingen, waar ook buitenlandse studenten op afkomen. Om je te kunnen inschrijven aan een van deze twee opleidingen moet je goed scoren op het speciale toelatingsexamen. U kunt er van verzekerd zijn dat de tandartsen in uw omgeving het hoge niveau hebben dat u van ze verwacht. De tandartspraktijk van Bultheel & De Groote hecht veel waarde aan de kwaliteit van de zorgverlening. U zult tevreden zijn over hun dienstverlening.

Bel of mail de tandartspraktijk van Bultheel & De Groote aan de Grote Molenweg 84 in Stabroek voor een afspraak.

Bultheel & De Groote, Stabroek

Adres

Ons adres:

Grote Molenweg 84 2940 Stabroek

Telefoon: