J.D.B. Dakwerken in Brecht, voor al uw dakwerken

Bij J.d.b. Dakwerken in Brecht kunt u terecht voor al uw dakwerken voor zowel hellende daken als platte daken. Is uw gehele dak of een stuk van het dak aan de nodige vervanging toe? Het team helpt u graag met dak renovaties om verdere schade aan uw dak te voorkomen. Om een dak af te werken is er een keuze uit verschillende type dakbedekkingen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit roofing, EPDM of natuur leien als dakbedekking. De experts zijn ook in staat om koper en zinkwerken uit te voeren, bijvoorbeeld het aanbrengen van gevelbekleding. Ook plaatsen zij Velux dakramen die voor meer daglicht zorgen en een mooie toevoeging zijn aan uw dak.

Diensten bij J.d.b. Dakwerken

Een dak die zich in topconditie bevindt is essentieel voor uw woning. Een goed dak beschermt uw woning tegen veranderende weersomstandigheden en verdere schade als gevolg van schade aan uw dak bijvoorbeeld een lekkage. J.D.B. Dakwerken heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van dakwerken. Het team biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Dak renovaties
  • Gevelbekleding
  • Velux dakramen plaatsen
  • Roofing

Dak renovaties en koper en zinkwerken

Als uw dak aan de nodige dakrenovatie toe is dan kunt u J.D.B. Dakwerken inschakelen. Bij een dakrenovatie wordt een onderdeel of mogelijk meerdere onderdelen van uw dak gerenoveerd. Een dakrenovatie kan noodzakelijk zijn bijvoorbeeld wanneer de dakbedekking is versleten, als dakpannen zijn gescheurd of los zijn komen te liggen of wanneer de dakconstructie schade heeft opgelopen. Samen met J.D.B. Dakwerken wordt gekeken wat er qua renovatie aan uw dak moet gebeuren, of er een deel van het dak gerenoveerd moet worden of dat een gehele dakrenovatie op zijn plaats is. De professionals voeren ook verschillende koper en zinkwerken voor u uit. Het is mogelijk om gevelbekleding te laten aanbrengen en om uw dakgoten te laten vervangen of herstellen.

Dakwerken in Brecht

J.D.B. Dakwerken kan verschillende soorten dakbedekking plaatsen. Op platte daken is het mogelijk om roofing te plaatsen, een duurzame optie die lang meegaat en vochtwerend is. Op platte daken is het ook een optie om EPDM-dakbedekking aan te brengen, een vorm van dakbedekking die lang meegaat, niet zal gaan scheuren en geen onderhoud nodig heeft. Als u een hellend dak heeft dan is het mogelijk om hier te kiezen voor een natuur leien dakbedekking. Met dit natuursteen krijgt uw dak gegarandeerd een unieke uitstraling en ziet uw dak er prachtig uit. J.D.B. Dakwerken in Brecht is een enthousiast team met jarenlange ervaring in het uitvoeren van dakwerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Adres

Ons adres:

Abdijlaan 46, 2960 Brecht

Telefoon:
Internet:

-