Is uw zakelijke financiering een uitdaging? Neem dan contact met mij op.

Met mijn agrarische achtergrond en opleiding, gevormd bij de Rabobank, ben ik breed inzetbaar en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, ook buiten de bank kan ik van waarde zijn. Ik ben flexibel en goed in staat materie mij snel eigen te maken. Met mijn drive iets voor anderen te willen betekenen, wil ik mensen helpen zich te ontwikkelen en helpen hun ambities waar te maken.
Met mijn kennis en ervaring van zakelijk financieren help ik ondernemers bij hun investerings- en financieringsvraagstukken om hun onderneming verder te ontwikkelen.

Verder blijf ik inzetbaar als senior bankier, die breed inzetbaar is binnen het domein zakelijk financieren en acteer bij voorkeur als accountmanager. Contacten met klanten geven mij energie.
Ook ben ik inzetbaar als financieringsspecialist of Specialist Intensieve Begeleiding op GZ niveau, maar functioneer ook prima op MKB niveau. Ik ben betrokken, sociaal en collegiaal en werk goed samen in teamverband.
Ik kan genieten als ik mensen zie ontwikkelen en pak graag een coachende rol op.
Mijn kracht is het analitisch vermogen gecombineerd met empathisch vermogen om de boodschap richting de klant te vertalen. Woorden als klantgerichtheid, ambiteus, kwaliteit, verbindend, betrouwbaar en sociaal zijn kernbegrippen die op mij van toepassing zijn.

Adres

Ons adres:

Otterweg 29 8538 XE Bantega

Telefoon:
E-mail: