JC in Beverst, voor uw centrale verwarming installatie en onderhoud

Bij JC in Beverst kunt u terecht voor het onderhoud en de installatie van uw centrale verwarming en het onderhoud van sanitair. De professionals zijn in staat om een nieuwe ketel te plaatsen, maar voorzien ook in het herstellen van centrale verwarming. Wilt u liever een duurzame optie om uw woning te verwarmen? Dan is het plaatsen van warmtepompen of het plaatsen van zonneboilers een milieuvriendelijke keuze. Daarnaast helpt JC u met het sanitair bijvoorbeeld met het nodige onderhoud van sanitair. Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud voorkomt u noodgedwongen herstellingen en vervanging. Mochten er toch problemen optreden dan bent u voor het herstellen van sanitair aan het juiste adres! Ook plaatst het team HVAC installaties.

Uiteenlopende diensten bij JC

JC is een professioneel bedrijf met jaren van ervaring in hun vakgebied. Door de kennis en vaardigheden waar ze over beschikken bent u verzekerd van een perfecte afwerking van de werkzaamheden. Dit gaat bij de professionals altijd gepaard met een snelle en efficiënte service. Het enthousiaste team gaat graag met u het gesprek aan over de uit te voeren projecten zodat dit altijd naar wens gebeurt. JC realiseert onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Plaatsen van zonneboilers
  • Onderhoud van sanitair
  • Plaatsen van warmtepompen
  • HVAC installaties

Een centrale verwarming van kwaliteit

Tijdens de wintermaanden is het natuurlijk van belang om de warmte in huis te halen. JC is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van de centrale verwarming. Voor een nieuwbouwwoning kan een nieuwe centrale verwarming worden geplaatst. Ook helpen de professionals met het plaatsen van een nieuwe verwarming als de oude aan vervanging toe is. Samen met JC wordt gekeken welk type centrale verwarming de beste keuze voor u is. Het onderhoud van de cv-ketel is natuurlijk ook van belang! Hiermee voorkomt u verdere schade aan de verwarming en blijft deze optimaal en veilig werken. Naast de keuze voor een centrale verwarming zijn er ook meer duurzame opties tot uw beschikking. De specialisten kunnen namelijk ook warmtepompen en zonneboilers plaatsen; milieuvriendelijke opties om warmte in de woning te verzekeren en geld op uw energierekening te besparen.

Herstellen van sanitair bij JC

Naast hun werk op het gebied van cv-ketel installatie en onderhoud is JC gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van sanitair. Als er problemen optreden met het sanitair in uw badkamer of toilet dan helpen de professionals u graag met de nodige herstellingen bijvoorbeeld aan uw douche of toilet. Om mogelijke schade en herstellingen te voorkomen is het onderhoud essentieel. Zo blijft het sanitair in topconditie en kan het optreden van mogelijke problemen zoals lekkages op tijd worden verholpen. JC in Beverst voorziet in het plaatsen en onderhoud van uw centrale verwarming en sanitair.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u bericht achterlaten bij het contactformulier.33251270_s(1).jpg - JC, Beverst

 

Adres

Ons adres:

Laarstraat 76 3740 Beverst

Telefoon:
Internet:

-