Inbraakbeveiliging installatie laat u uitvoeren door JJ Elektriciteitswerken in Stokrooie (Hasselt) Limburg

Bent u op zoek naar de expert voor elektriciteitswerken in Limburg? Kom dan naar JJ Elektriciteitswerken in Stokrooie. Voor binnenverlichting aanleggen, buitenverlichting aanleggen, inbraakbeveiliging installatie, woning of pand laten beveiligen, camerabewaking installatie, toegangscontrole installateur, databekabeling aanleggen, laadpalen installeren, bordenbouw installatie en dé elektricien voor retail. Neem bijvoorbeeld beveiligen, dit is maatwerk. De zichtbare aanwezigheid van een alarminstallatie heeft een preventieve werking. Een luid alarm schrikt een inbreker af. Een andere mogelijkheid is doormelding van het alarm naar een particuliere alarmcentrale (PAC) te sturen en met domotica kunt u een melding krijgen op uw smartphone en live de camera’s bekijken en bedienen. Welke optie het best bij u past, neemt deze expert graag met u door.

Project van A tot Z

Door de eigen studie- en ontwerpafdeling is het team van JJ Elektriciteitswerken perfect in staat elk project van A tot Z in eigen beheer uit te werken dit van grondplannen, borden- en principeschema’s, kabelberekeningen, lichtstudies om zo tot een volledig uitgewerkt uitvoeringsdossier te komen. Projecten worden steeds vanaf studiefase tot en met oplevering opgevolgd door eenzelfde gemotiveerde projectleider. Dit maakt dat u als klant steeds éénzelfde aanspreekpunt hebt.

Inbraakbeveiliging installatie

Er zijn verschillende manieren om inbrekers buiten te houden. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur- en raamhendels en automatische verlichting. Het zien van deze beveiliging werkt meestal preventief. De inbreker zal vaak de moeite niet nemen om binnen te dringen. JJ Elektriciteitswerken is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van elektronische beveiligingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in het analyseren en managen van risico’s. Bij deze beveiligingsoplossingen staat de techniek centraal, als middel en niet als doel. Bij een verhoogd inbraakrisico of uit preventief oogpunt is een inbraakbeveiligingsinstallatie de juiste aanvulling op de door u al genomen maatregelen tegen inbraak.

Alle elektriciteitswerken op een rij

Alle projecten worden steeds vanaf studiefase tot en met oplevering opgevolgd door eenzelfde gemotiveerde projectleider. Dit maakt dat u als klant steeds eenzelfde aanspreekpunt heeft voor:

 • Binnenverlichting aanleggen
 • Buitenverlichting aanleggen
 • Inbraakbeveiliging installatie
 • Woning of pand laten beveiligen
 • Camerabewaking installatie
 • Toegangscontrole installateur
 • Databekabeling aanleggen
 • Laadpalen installeren
 • Bordenbouw installatie
 • Elektricien voor retail
 • Inbraakbeveiliging installatie - JJ Elektriciteitswerken, Stokrooie (Hasselt)

Adres

Ons adres:

Sint-Amandusstraat 52, 3511 Hasselt, België