Kwaliteit primeert bij schildersbedrijf J. & M. De Coene in Koksijde
Transformeert uw woning in een droomwoning

In 1936 richtte schilder René De Coene zijn eigen schildersbedrijf op in Sint-Idesbald. Wat begon als een klein, maar ambitieus project groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf waarin Jean, Michel en Maxim De Coene momenteel het levenswerk van hun (over)grootvader voortzetten. J&M De Coene is anno de 21e eeuw een dynamisch schildersbedrijf in Koksijde, dat gespecialiseerd is in schilderwerken en meer.

Grondige analyse

Waarom voor ons kiezen? Niet alleen omwille van onze passie voor schilderwerk die al generaties lang in ons bloed zit. Ook de persoonlijke service, die zo typerend is voor een familiebedrijf, is een troef. Eerst voeren we een grondige analyse uit – inclusief gratis kleuradvies – waarna we een gedetailleerde offerte opstellen.

Schilderen en behangen

Schilderwerk met oog voor detail, dat is wat u van ons kunt verwachten. Het eindresultaat is altijd tot in het kleinste hoekje piekfijn afgewerkt. Behangpapier is weer helemaal terug van weggeweest. En ook met sierpleisterwerk kunnen wij u helpen.

Vloeren en isoleren

Alle types soepele vloerbekleding worden vakkundig voor u geplaatst. Het voordeel aan dit type vloer? Hij oogt altijd mooi, zonder u een fortuin te kosten. Ook zijn we gespecialiseerd in allerlei types isolatie. Geluidsabsorberend of warmte-isolerend? We helpen u er graag mee.

Externe aannemer

Kleinschalige binnenhuisafwerking, spuitwerk, schrijnwerk, gyproc, elektriciteit, raamdecoratie… Wij voeren alle werken uit en zorgen ervoor dat uw woning tiptop in orde is.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Adres

Ons adres:

Strandlaan(Kok) 119, 8670 Koksijde

Telefoon: