Gun uzelf de beste op het gebied van kledingreparatie en meer en ga langs bij Jona Retouche in Meerhout

Wanneer u langs gaat bij Jona Retouche in Meerhout dan voelt u dat zij een naaister is met jarenlange ervaring in het vak en een zeer grote passie heeft voor kledingreparatie, het aanpassen van kledij en het maken van op maat gemaakte kleding. Zij geeft graag haar persoonlijke ‘touch’ bij het maken van mondkapjes, het vervangen van ritsen en tijdens het doen van herstellingen van kleding. Kledij herstellen met zoveel precisie als zij, dat kunnen er niet veel. Breng uw meest geliefde items met een gerust hart bij haar langs en haal het op de afgesproken datum weer op.

Gepassioneerde naaister met uitgebreide ervaring blije klanten

Als u kiest voor Jona Retouche uit Meerhout dan weet u dat u kiest voor de beste op het gebied van onder andere

  • Kledingreparatie
  • Aanpassen van kledij
  • Op maat gemaakte kleding
  • Vervangen van ritsen
  • Maken van mondkapjes
  • Kledij herstellen

Geef kleding een tweede kans met professionele kledingreparatie

We leven tegenwoordig in een zogenaamde wegwerpmaatschappij, een samenleving waarin producten worden geproduceerd en gekocht om tijdelijk gebruikt te worden en vervolgens te worden weggegooid. Kleren zijn onderdeel van de producten waar we veel te snel afstand van doen als deze kapot gaan, terwijl deze makkelijk herstelt kunnen worden. Jona Retouche uit Meerhout is gespecialiseerd in het vervangen van ritsen, herstellingen van kleding en het aanpassen van kledij.

Kleren maken de mens, en Jona Retouche uit Meerhout uw kleren

De kleding die u draagt, de manier waarop deze om uw lichaam valt en hoe comfortabel u zich er in voelt, vormen een groot deel van uw uitstraling. Het maakt daarom een groot verschil of de kleding die u draagt wel of niet goed past en of u zich er fijn in voelt. Helaas is het vinden van een outfit in de juiste maat niet altijd even makkelijk. De naaister van Jona Retouch in Meerhout heeft daarvoor de perfecte oplossing, zij geeft een persoonlijke ‘touch’ aan uw favoriete kleding en maakt daarnaast op maat gemaakte kleding.

 

Adres

Ons adres:

Burgemeester Adriaensenlaan 58a 2450 Meerhout

Internet:

-