JVH Dakwerken, Maldegem

Dakconstructies laten uitvoeren of nieuw dak laten plaatsen in Maldegem: JVH Dakwerken staat voor u klaar!

Zoekt u een professional voor het bekleden van gevels? Of is het de hoogste tijd voor een grondige dak renovatie? Voor alle soorten dakwerken in Maldegem en omgeving, raadpleegt u JVH Dakwerken. Wij zijn ook uw aangewezen aanspreekpunt om uw nieuwe dak te plaatsen. Zowel platte daken met epdm, als de roofing van hellende daken, wij zijn de juiste ervaren dakwerkers voor uw klus. Ook het bekleden van dakgoten, of het herstellen of plaatsen van koper en zinkwerken, laat u aan JVH Dakwerken over. Verkiest u een landelijke of rustieke stijl? Of neigt u eerder richting een modern dak? Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel de isolatie van een hellend dak, de roofing, of de renovatie van een hellend dak.

JVH_Dakwerken_image02.webp - JVH Dakwerken, Maldegem

Platte daken

Nieuwbouw, isolatie of roofing: ook voor een keurige afwerking en plaatsing van platte daken staat JVH Dakwerken tot uw dienst.Platte daken met EPDM? Een modern plat dak moet aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, daarom werken wij uitsluitend met EPDM van marktleider Master Systems. Wij werken alles perfect af, van A tot Z. Klanten kiezen voor JVH Dakwerken wegens de uitmuntende klantenservice. Met één aanspreekpunt waar u alles van begin tot einde mee overlegt, staan wij bekend om een heldere communicatie. Bovendien staan de wensen van de klant altijd centraal: wij realiseren namelijk úw droomdak.

Hellende daken

Compleet nieuw schuin dak? Of wilt u uw dak uitbreiden met een prachtige dakconstructie? U bent voor al uw dak projecten bij JVH Dakwerken aan het juiste adres! Wij werken tot in de kleinste details uw plannen uit. Dus ook de koper en zinkwerken worden in bijpassende stijl aangebracht. Wij zijn uw zakenpartner voor de grondige dak renovatie. Bovendien geven wij altijd materialen advies, én werken wij enkel met hoogkwalitatieve middelen die de duurzaamheid van uw dak bevorderen.

JVH_Dakwerken_image16.webp - JVH Dakwerken, Maldegem

10+ jaar ervaring

Neem vrijblijvend contact met ons op voor onder ander de volgende dakwerken:

  • Bekleden van gevels
  • Grondige dak renovatie
  • Nieuwe dak laten plaatsen
  • Dakconstructies laten uitvoeren
  • Platte daken met epdm
  • Renovatie van een hellend dak
  • Isolatie van een hellend dak
  • Roofing van hellende daken
  • Bekleden van dakgoten
  • Koper en zinkwerken

Adres

Ons adres:

Heirweg 60, 9990 Maldegem

Telefoon: