Gespecialiseerd groothandel in dakmaterialen KAB in Herentals is al decennia lang de one-stop-shop voor dakwerkers, aannemers en ondernemers zoals u. U vindt hier namelijk alle materialen voor dakdichting, dakisolatie en dakherstellingen op 1 adres.
Al die bitumen (roofing) of kunststof (PVC, TPO/FPO) dakdichtingssystemen en dakisolatiematerialen kunnen bijzonder snel uit voorraad geleverd worden en ook onze uitmuntende service weet al meer dan 50 jaar onze klanten te charmeren.
Bij KAB bent u niet bij een groothandel aanbeland die enkel uw dakproducten levert, maar bij betrouwbare dakspecialisten die maar wat graag proactief met u meedenken om het best passende dakconcept of de meest geschikte isolatietoepassing voor uw dakproject te selecteren. Technisch systeemadvies, technische productfiches, DOP’s enzovoort zijn slechts een klik of een telefoontje verwijderd!
Ook over de kwaliteit van onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken. Al onze dakmaterialen doorstaan uitvoerige testprocedures in ons eigen testcentrum voor ze in ons gamma toegelaten worden. Absolute topkwaliteit en duurzaamheid zijn dus verzekerd.

Adres

Ons adres:

Hannekenshoek 34 b-2200 Herentals

Telefoon:
E-mail:
Internet: