Haarprothesen & hoofdhuidproblemen opgelost bij Kapsalon Asselberghs in Bornem (Antwerpen)

Heeft u last van uw hoofdhuid en nood aan een diagnose en behandeling? Of bent u op zoek naar een prachtig en natuurlijk ogend haarwerk? Dan is Kapsalon Asselberghs uw geschikte partner. Zij bieden een gamma aan diensten en producten aan, zoals haarwerken, haarkleuringen, pruiken, haar verzorgingsproducten, haar accessoires, medische pruiken, haar inplantingen en haar prothesen. Aan de Burgemeester Karel Van Doorslaerlaan 67 in Mariekerke (Bornem) wordt u verder geholpen, zodat u vol zelfvertrouwen weer stralend de deur uitloopt. U kunt rekenen op een hoge mate van betrokkenheid en een persoonlijke aanpak.

Bij haarproblemen en hoofdhuidproblemen

Uw haren krijgen veel te verduren: dagelijkse stress, pollutie, seizoensveranderingen, diëten, chemische producten en hitte. Geef uw haar de gelegenheid om te herstellen bij Kapsalon Asselberghs. U vindt hier een breed gamma aan haar verzorgingsproducten van natuurlijke en biologische oorsprong. Wanneer uw problemen verden reiken dan producten, kunt u ook terecht voor een uitgebreide haardiagnose waarbij een geschikte behandeling wordt gegeven. U kunt heerlijk ontspannen met een hoofdmassage met etherische oliën. Afhankelijk van de analyse wordt een geschikte behandeling voorgesteld. Of u nu last heeft van te vet of te droog haar, roos, beschadigd haar, futloos haar of haarverlies: Kapsalon Asselberghs behandelt uw haar als maatwerk.

Natuurlijke pruiken en haarwerken

Kapsalon Asselberghs is gespecialiseerd in medische pruiken voor mensen met Alopecia Areta en chemopatiënten. U heeft keuze uit meer dan 200 modellen. Na de keuze voor een model wordt het haarwerk op maat geknipt, zodat het als gegoten zit en niet van echt te onderscheiden is. Bij Kapsalon Asselberghs wordt u echt gehoord. Zij begrijpen dat het uitzoeken van een haarwerk emoties met zich mee kan brengen. Daarom kunt u ook discreet in ongedwongen sfeer in een individuele cabine geholpen worden. Ook heren kunnen terecht voor haarwerken. Daarnaast is er ook ruime keuze aan haar accessoires zoals tulbanden, sjaaltjes en bandana’s.

Ook voor schoonheidspruiken

Wanneer u uw stijl wilt veranderen voor een feestje of op lange termijn, kunt u terecht bij Kapsalon Asselberghs. Zij verkopen schoonheidspruiken in alle stijlen en prijzen. U vindt gegarandeerd een pruik die bij uw wensen past. Daarnaast is Kapsalon Asselberghs gespecialiseerd in haarverlengingen. Ook voor microchirurgische technieken kunt u terecht, zoals haarprothesen of haarinplatantingen, uitgevoerd door een professioneel plastisch chirurg.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Adres

Ons adres:

Burgemeester Karel Van Doorslaerlaan, 2880 Mariekerke oorslaerlaan 67

Telefoon:
Internet:

-