Nieuwe snit? Welkom bij vrouwen kapper, mannen- en kinderkapper Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek

Wordt het de hoogste tijd voor een frisse snit of verzorgende behandeling voor uw haar? Maak dan snel een afspraak bij Kapsalon Cornestyle in Diepenbeek; uw vrouwen kapper, mannen kapper en kinder kapper voor een persoonlijke haar analyse en een eigentijdse snit. U kunt bij ons uw haren laten wassen, uw haren laten kleuren en uw haren laten knippen. Ook voor opsteekkapsels of bruidskapsels kunt u tereht. Heeft u graag een andere haarkleur? Dan ontvangt u van ons een persoonlijk en professioneel haarkleur advies. Geef uw haren een verzorgende boost met onze botox haarbehandeling of keratine haarbehandeling; u zult versteld staan van het resultaat. Ons team heet u van harte welkom bij Kapsalon Cornestyle.

Waarom Kapsalon Cornestyle?

Bij Kapsalon Cornestyle staat een ervaren team vakkundige kapsters voor u klaar om u te voorzien van een nieuwe coupe, passend bij uw persoonlijkheid en gezichtsvorm. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom in onze salon. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de kappersbranche, weten wij u op uw wenken te bedienen. Of u nu langskomt voor het wassen van uw haren, knippen, kleuren of opsteken; wij staan garant voor een uitstekende service en een goede kwaliteit. Met onze kennis van de laatste trends, bent u bij ons gegarandeerd in goede handen!

Vrouwen kapper in Diepenbeek

Een kapbeurt is bij ons een persoonlijke ervaring. Wij nemen de tijd om uw wensen te inventariseren en voorzien u van een deskundig advies. Wij delen met liefde de beste tips uit het kappersvak met u en proberen graag iets nieuws als u dat wilt. In de kapsalon kiezen we er voor om enkel met kwalitatief hoogwaardige producten te werken als Redken, Tigi en L’Oreal. Stuk voor stuk verzorgend voor uw haar en hoofdhuid. Omdat we alleen op afspraak werken, hoeft u bij ons nooit lang te wachten.

Elke 11e snit gratis

Met onze beurtenkaart, ontvangt u elke 11e snit of brushing helemaal gratis! Bent u benieuwd welke stijlen er allemaal mogelijk zijn? Kijkt u dan eens op onze website voor diverse voorbeelden en inspiratie. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Botox haarbehandeling
  • Keratine haarbehandeling
  • Persoonlijke haar analyse
  • Professioneel haarkleur advies
  • Mannen kapper, Vrouwen kapper
  • Kinder kapper
  • Haren laten wassen
  • Haren laten knippen
  • Haren laten kleuren

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan snel contact met ons op. U boekt uw afspraak telefonisch of via onze website.

Vrouwen kapper Diepenbeek, Limburg

Adres

Ons adres:

Marktplein 15 bus1 3590 Diepenbeek

Telefoon: