Voor het beste haarkleuradvies; wees welkom bij Kapsalon Ungaro in Zulte, uw kapsalon voor het hele gezin

Welkom bij Kapsalon Ungaro in Zulte; uw dameskapsalon, herenkapper en kinderkapper. Naast knippen, kunnen de heren speciaal bij onze barbier terecht, voor het verzorgen en bijwerken van de baard en snorharen. Voor feesten, bruiloften en partijen, bieden wij prachtige opsteekkapsels en bruidskapsels voor de dames. Wilt u eens een ander kleurtje uitproberen? Voor alle haarkleuringen voorzien wij u graag van een persoonlijk haarkleur advies op maat. Zo verlaat u weer als nieuw onze kapsalon.

Botox voor uw haren

Jazeker, u leest het goed. Bij Kapsalon Ungaro bent u aan het juiste adres voor een speciale Botox haarbehandeling. Deze oppepper voor uw haren werkt op basis van hyaluronzuur en stamcellen van druiven. Dankzij de behandeling wordt uw haar van binnenuit versterkt. Hierdoor worden uw haren niet alleen sterker maar ook dikker en krijgt het meer glans. U vermindert de kans op gespleten haarpunten en heeft vrijwel geen kroezel meer in uw haar.

Ga eens naar de barbier

Het woord barbier is afgeleid van het Latijnse woord “barba”. Barba betekent baard en dat verklaart direct dit beroep. Al sinds de tijd van de Egyptenaren brachten de heren een bezoek aan de barbier voor het in model brengen van baard- en snorharen. Bij Kapsalon Ungaro verzorgen we niet alleen de baard, maar maken direct uw kapsel piekfijn in orde. Zo worden de baard- en hoofdharen mooi op elkaar afgestemd.

Onze diensten op een rij

Iedereen is welkom in onze sfeervolle kapsalon in Zulte. Door het werken op afspraak, voorkomen we lange wachttijden en ziet het hele gezin er weer snel piekfijn uit. Wilt u iemand verwennen met een bezoek aan onze kapsalon? Maak dan gebruik van onze feestelijke cadeaubonnen. U kunt bij Kapsalon Ungaro terecht voor de volgende behandelingen:

·       Dameskapsalon

·       Bruidskapsels & opsteek kapsels

·       Haarkleuringen

·       Herenkapper

·       Barbershop

·       Kinderkapper

Onze kapsalon is 5 dagen per week geopend; elke dinsdag tot en met zaterdag. Met onze ruime openingstijden zit er vast een geschikt tijdstip voor u bij. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar en per email bericht. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

IMG_20210721_152923_resized_20210722_025030922-1.jpg - Kapsalon Ungaro, Zulte

Adres

Ons adres:

Staatsbaan 205 9870 Zulte

Telefoon: