KC Interieur in Ravels, de specialist voor houtwerk op maat en het plaatsen van ramen

Wilt u een stapje dichter bij uw droominterieur zetten? Dan bent u bij KC interieur aan het juiste adres. U kunt deze professional onder andere inschakelen voor volledige inrichtingen van A tot Z. U heeft keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u op het ervaren team rekenen voor het plaatsen van ramen in pvc, het plaatsen van ramen in aluminium en het plaatsen van ramen in hout. Daarnaast kunt u terecht voor het plaatsen van deuren. Ook kunt u uw interieur een impuls geven met dressings in hout op maat gemaakt, houten kasten op maat gemaakt, op maat gemaakte trappen of keukens eigen productie. Neem gerust contact op.

KC Interieur, Ravels

Interieur op maat

KC Interieur levert hoogwaardig vakwerk op maat. Een groot voordeel van schrijnwerken op maat is dat u zelf inspraak heeft. Hierdoor kan deze specialist uw wensen optimaal realiseren. Een meubel op maat past gegarandeerd in uw interieur wat betreft stijl, maar ook wat betreft maat. Wanneer de afmetingen zijn gemaakt, gaat het team voortvarend aan de slag. Op basis van uw wensen en de afmetingen wordt alles zorgvuldig ontworpen en gemaakt, zodat het totaalplaatje voor u uiteindelijk klopt. U kunt onder andere terecht voor kasten, dressings en trappen op maat.

Ramen in pvc, aluminium of hout

Bij KC interieur kunt u rekenen op een feilloze plaatsing van uw ramen. U heeft keuze uit verschillende ramen. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke look met houten ramen. Houten ramen passen bij elke stijl, van klassiek tot modern. Kijkt u op tegen het regelmatig onderhoud van uw ramen? Dan zijn pvc-ramen de perfecte oplossing. Daarnaast is pvc uiterst geschikt voor thermische isolatie en geluidsisolatie. Ook is het erg prijsvriendelijk. Net als pvc is aluminium een erg duurzaam materiaal. Aluminium is wel een stuk lichter dan pvc, waardoor ramen met moderne slanke raamprofielen mogelijk zijn.

Diensten KC interieur

Met de hulp van KC interieur geeft u een impuls aan uw interieur. Deze specialist gaat zorgvuldig te werk en werkt alles tot in de puntjes af. U kunt onder andere terecht voor:

  • Keukens eigen productie
  • Volledige inrichtingen
  • kasten, dressings en trappen op maat
  • Plaatsing van deuren
  • Plaatsing van ramen in pvc, aluminium of hout

Adres

Ons adres:

Kampdijk 11, 2380 Ravels

Telefoon:
Internet:

-