Kennel ‘Van Riona’ in Genk voor gezonde en vrolijke Berner pupjes en een veilig hondenhotel

Zoekt u een kennel die gespecialiseerd is in het Berner Sennen honden? Of gaat u voor zaken of vakantie enkele dagen of weken weg? Bezoek de kennel ‘Van Riona‘ in Genk, aan de Omloopbaan 32. Het is een goed georganiseerde hondenopvang, waar uw huisdier een aangenaam verblijf wordt geboden, zodat u rustig even het land kunt verlaten. Het zijn op en top dierenliefhebbers, die vanuit kennis en aandacht voor het dier hun hondenhotel formule hebben uitgewerkt. Al hun idealen zijn terug te vinden in de opzet en kwaliteit van Van Riona.

Het Berner Sennen ras gezond en zuiver houden

Het begon met een kerstcadeau. Het werden pups van het ras Berner sennen. Al heel snel waren de eigenaren van de kennel verkocht aan het ras. Snel daarna hadden ze een heuse roedel van 5 Berners. Ze genoten van de urenlange, heerlijke wandelingen met hun ‘buddy’s’. De liefde voor dit ras en voor dieren in het algemeen zette hen aan om hiermee door te gaan. Intussen kennen zij de sterkte en de zwakte van dit ras. Vandaar dat ze door de combinatie van een dierenpension met deze kennel het ras zuiver kunnen houden en gezonde, vrolijke pupjes kweken.

U kunt gerust weg voor uw vakantie

U zoekt een goed adres voor de tijd dat u uit werken gaat of een uitstap plant en uw dier niet alleen wil laten? Er is gekozen voor een vrij klein, gezellig hotelletje van 6 tot maximum 8 hondjes, waarbij elke hond de nodige aandacht en de beste zorgen krijgt. Zij kiezen voor een open beleid en laten u graag kennis maken met de werking in het hondenpension door middel van een kennismakingsgesprek en vrijblijvende bezoekjes op afspraak. Zo krijgt u voldoende inzicht in Van Riona en gaat u niet ongerust weg en geniet u van uw vakantie.

Honden gaan dagelijks naar de speelweide

Wat er wordt geboden is een volledige service voor uw huisdier. Er is een in de winter verwarmde en in de zomer gekoelde binnenruimte van het hondendagverblijf. Voor elke gast een eigen mand of bench waar hij/zij tot rust kan komen. Huiselijke opvang, geen rennen buiten, want uw huisgenoot wordt tijdelijk hun huisgenoot. Een uitloopweide waar ze kunnen spelen. Een fijne speelkameraad, zodat hij of zij zich nooit alleen voelt. Zorgvuldige en individuele verzorging. Dagelijks heerlijke wandelingen, onder begeleiding, in het bos of op de speelweide.

Adres

Ons adres:

Omlooplaan 32 Genk

Telefoon: