Eet smakelijk met alleen maar verse kwaliteitsproducten bij Slagerij-Traiteur Claeys-Eggermont

Weet u graag welk vlees u koopt, letterlijk en figuurlijk? Wel dan is Slagerij-Traiteur Claeys-Eggermont in de Wingenestraat in Aalter uw ideale leverancier voor vers en heerlijk vlees.

Kwaliteitsvlees

Versheid staat op 1, waardoor Slagerij-Traiteur Claeys-Eggermont u steeds de allerbeste kwaliteit aanbiedt.
Zowel jong en oud watertanden van het verse kwaliteitsvlees in de slagerij. De kwaliteit ligt eveneens in de service die zij hun klanten bieden, want klanten zijn voor hen niet alleen mensen – hun klanten zijn ook koning.
Daarom bedienen ze u bij slagerij traiteur Claeys – Eggermont steeds met een glimlach.

Specialiteiten en gerechten

Met kwaliteitsvlees van eigen kweek weet deze slagerij als geen ander hoe ze de perfecte smaak aan hun klanten kunnen schenken. Door tal van huisbereide gerechten en lokale specialiteiten aan een scherpe prijs aan te bieden, geven zij al hun klanten de kans om kennis te maken met hun ruime assortiment.

Salades, pizza, soep, belegde broodjes

U vindt binnen hun aanbod tal van lekkere dingen zoals koude schotels, salades, pizza, soep, worsten, kazen, belegde broodjes en een ruime keuze aan kant-en-klare gerechten. Feestje of evenement gepland? Vraag vrijblijvend je offerte aan via telefoon of in de winkel en geniet van topkwaliteit op uw event!

Levering aan huis

Bent u moeilijk te been of houdt u gewoon van het gemak? Slagerij traiteur Claeys – Eggermont verzorgd ook leveringen aan huis. Voor meer informatie i.v.m bestellingen of een offerte mag u hen altijd bellen of mailen. Zin in een vers stukje vlees? Spring dan gerust binnen in hun slagerij. Voor hun persoonlijke website, klik hier: https://www.claeys-eggermont.be.

Adres

Ons adres:

Wingenestraat 69, 9880 Aalter, België

Telefoon: