Tafelen wordt een feest dankzij Keurslager Decock in Knokke-heist.

Keurslager Decock wordt uitgebaat door Decock Wouter en zijn vrouw Lindsey. De Slagerij is gelegen op het rustige Alfred Verweeplein te Knokke-Heist, moeten het vooral hebben van zijn topkwaliteit en naamsbekendheid.

Fondue, gourmet, kaasschotel, Teppan Yaki

Als gekend traiteur heeft Keurslager Decock reeds enkele jaren naamsbekendheid opgedaan. Hun bereide vleesschotels zijn inmiddels beroemd geworden. Wil je graag gezellig tafelen met familie of vrienden, bestel dan een heerlijke schotel bij Keurslager Decock. Zij hebben een mooi assortiment vlees voorzien voor fondue en gourmet. Zelfs de Japanse keuken heeft geen geheimen voor Wouter. Hun Teppan Yaki schotels zijn om duimen en vingers van af te likken. Ben je niet zo een vleeseter dan kan je steeds een verzorgd kaasbuffet bestellen dat steeds afgewerkt wordt met noten en vers fruit.

Koude schotels en buffetten.

Je wilt een groot feest organiseren en je bent op zoek naar een traiteur die voor jou de beste buffetten voorbereid, Keurslager Decock is dé beste traiteur van Knokke-Heist en omstreken. Je hebt de keuze uit een familiebuffet en een feestbuffet met elk hun eigen parels die geserveerd liggen op de koude schotels.

Dagschotels, soep, stoofvlees, salades,  Kant en klare gerechten.

De inrichting van Keurslager Decock is moderen en overzichtelijk met daarin de dagschotels en verse soep. Ook de traiteur gerechten in de toog, en dat zijn er heel wat – zijn eigen bereidingen van Wouter. Zoals stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus horen daar ook bij. Ook salades, pensen en een groot deel van de charcuterie zijn eigen bereidingen. Naast het rundsvlees van het eigen familiebedrijf, ook vlees van loslopende varkens, van een bevriende boer uit Nevele.

Belegde broodjes, huisbereide bloedworst

Een mooi aanbod van belegde broodjes kan je verkrijgen bij Keurslager Decock. Zij hebben een groot gamma aan beleg voor zowel vleesliefhebbers als vegetariërs. Wil je een broodjes party, dan kan je Wouter inschakelen om heerlijke mini sandwiches voor te bereiden. De wraps en bagels zijn ook zeker de moeite waard om uit te proberen. Bonbeque en huisbereide bloedworst behoren ook tot de specialiteit van deze zaak.

BBQ Folder Keurslager Decock .

Maak het jezelf makkelijk en geniet lekker mee van de gezellige momenten samen met familie en vrienden en bestel bij Keurslager Decock. Zij zorgen ervoor dat jij met niets moet inzitten behalve met genieten. Bekijk hun BBQ folder, buffetten en belegde broodjes overzicht op hun website https://keurslagerdecock.be. Via deze weg is het heel makkelijk om terecht te komen in hun webshop om makkelijk online je bestelling te plaatsen.

Keurslager

Adres

Ons adres:

Alfred Verweeplein 2 8300 Knokke-Heist

Telefoon: