Bij het beverhof is er van alles te beleven voor jong en oud! Voor kinderen is het heerlijk spelen tussen de boerderijdieren op de kinderboerderij! Volwassenen kunnen zich laten informeren over Zuid – Afrikaanse wijnen of sportpaarden. Heeft u interesse om een paard te kopen? Kom dan langs bij de paardenfokkerij. Trek gekregen? Strijk dan neer in onze eetschuur, voor heerlijke pannenkoeken en wafels.

De plek voor een gezellig uitstapje met de hele familie. Kom de boederijdieren bekijken of aaien, zoals de geitjes, mini-paarden, konijnen, kippen of cavia’s. Daarnaast is de voormalige hooischuur omgebouwd tot een gezellige eetgelegenheid, waar u bijvoorbeeld kunt genieten van pannekoeken of wafels. Voor de kinderen is er genoeg speelgelegenheid.

Zoekt u een locatie voor een origineel kinderfeestje? Kom dan samen naar De Beverhof. Wij zorgen voor alles, zodat u alleen samen met uw kind hoeft te genieten.

De Kaapse wijnhoeve is gespecialiseerd in Zuid-Afrikaanse kwaliteitswijnen. In onze speciaalzaak vindt u dan ook een ruime selectie wijnen. We geven u natuurlijk graag advies over de rode, witte en rosewijnen. Daarnaast verkopen we ook vonkelwijnen dessertwijnen. We organiseren ook regelmatig degustatieavonden. U kunt dan de wijn proeven en aankopen.

De paardenstal is een onderdeel van de paardenfokkerij, waar Danny fokt en veulens opleidt tot springpaarden. Heeft u interesse om een paard te kopen? Kom dan zeker eens langs, de paarden van Danny zijn de beste sportpaarden in Vlaams-Brabant. Alle dieren zijn van goede komaf en hebben een stamboom.
Wilt u over een van onze activiteiten meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op!

 

Adres

Ons adres:

Kamstraat 29 1547 Bever

Telefoon: