Als kinesiste uit Sinaai en met meer dan vier jaar op de teller bij voetbalploeg Sporting Lokeren, kan Esther De Pau een ruime ervaring voorleggen in kinesitherapie en gerelateerde behandelingen. Ze heeft een eigen praktijk maar kan zich desgewenst ook verplaatsen in de omgeving van Sint-Niklaas. Een raadpleging gebeurt steeds op afspraak.

De praktijk is afgestemd op algemene kinesitherapie en revalidatietherapie voor diverse aandoeningen zoals rugklachten en andere letsels. Ook voor chronische en acute aandoeningen of orthopedische problemen bent u aan het juiste adres in mijn praktijk in Sinaai. Speciale aandacht gaat steeds naar de Core Stability Training. Binnenkort kunt u hier ook terecht voor de nieuwe techniek Dry Needling.

Manuele therapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie. Met deze therapie wordt in de praktijk de nodige aandacht besteed aan het herstellen en verbeteren van uw bewegingsapparaat. Verder bied ik ook behandelingen voor sportrevalidatie. Postoperatieve revalidatie en kinesiologisch tapen zijn hierbij belangrijke technieken.

 

Adres

Ons adres:

Vleeshouwersstraat 7 9112 Sinaai-Waas -BE