Klean in Nederzwalm-Hermelgem staat klaar voor het opkuisen van uw woning of bedrijfspand

Een perfecte professionele en algemene schoonmaak: dat is waar Klean in Nederzwalm-Hermelgem voor staat. Of het nu gaat om het opkuisen van uw bedrijfspand of streeploze ramen laten wassen… wij staan altijd voor u klaar. Woont u in Nederzwalm-Hermelgem of omgeving? Dan komen onze ervaren schoonmakers graag bij u langs. U kunt Klean inschakelen voor zowel een periodieke schoonmaak als voor de eenmalige schoonmaak. De firma heeft ruime ervaring in onder andere de schoonmaak van scholen, schoonmaak van kantoren, maar ook commerciële gebouwen schoonmaken is aan Klean toebedeeld. Zoekt u iemand die weet van aanpakken voor het uitvoeren van een industriële schoonmaak? Twijfel dan niet om in contact te komen met ons. Ook voor het streep loos ramen wassen schakelt u steeds Klean in.

sc1.jpg - Klean, Nederzwalm-Hermelgem

Opkuisen van uw woning

U heeft uw woning verbouwd en wilt graag dat uw woning heerlijk opgekuist wordt voordat u uw vernieuwde woning betreedt… dat snappen wij al te goed! Het opkuisen van uw woning of bedrijfspand laat u met een gerust hart aan Klean in Nederzwalm-Hermelgem over. Heeft u naderhand behoefte aan een periodieke schoonmaak dan kunt u ook steeds weer een beroep op ons doen. Wij hebben een professioneel team klaar staan dat bekend is met alle soorten huizen, gebouwen of panden. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op!

Commerciële gebouwen schoonmaken

Wat voor onderneming u ook heeft, u wilt natuurlijk wel dat uw algemene ruimte er proper en schoon uitziet. Uw klanten en personeel wanen zich altijd in een schone en representatieve ruimte als u kiest voor de periodieke schoonmaak voor commerciële gebouwen van Klean. Bovendien heeft ons team ook ruime ervaring in het schoonmaken van scholen. Ook voor een industriële schoonmaak of de schoonmaak van kantoren neemt u vrijblijvend contact op.

Streeploze ramen laten wassen

U kunt echt helemaal op twee oren slapen als ook de ramen van uw pand of woning streeploos gewassen zijn. Wij beschikken over professionele middelen en materialen om uw ramen prachtig schoon te maken. Neem vooral contact op voor onder andere de volgende diensten van Klean:

Adres

Ons adres:

Schoolstraat 20/4, 9636 Zwalm, België

Telefoon:
E-mail: