Koffiehuis Chapeau in Lier, een gezellig en smakelijk koffiehuis

Koffiehuis Chapeau in Lier is een heerlijke broodjeszaak met overdekt terras die heerlijke broodjes en gebak verkoopt. In het koffiehuis kunt u heerlijk ontbijten, maar ook genieten van smakelijke lunches. Bij de lunchroom heeft u de keuze uit verschillende specialiteiten van een uitgebreide menukaart zoals diverse belegde broodjes, maar ook zoete snacks zoals wafels en pannenkoeken. Om uw maaltijd helemaal af te maken bestelt u ernaast een lekker bakje koffie of thee. Als u een broodje voor onderweg wilt halen of gewoon om lekker mee naar huis te nemen dan zijn er ook afhaalbroodjes om uit te kiezen. De lunchroom verkoopt ook heerlijke ijsjes voor u om van te smullen.

08.jpg - Koffiehuis Chapeau, Lier

Uitgebreide menukaart bij Koffiehuis Chapeau

Koffiehuis Chapeau heeft 125 jaar de mensen van Lier voorzien van vers brood en heerlijk gebak. Na al die jaren hebben ze nu het roer omgegooid. Je kunt hier nog steeds terecht voor heerlijk gebak, maar kunt u ook genieten van hun lunchroom. Ze zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00. Wilt u voor een speciale gelegenheid met een groep, vanaf 30 personen, bij ons komen lunchen of ontbijten? Dan bent u hier ook aan het juiste adres. Koffiehuis Chapeau heeft onder andere de volgende gerechten op de menukaart:

Een gezellige broodjeszaak in Lier

De specialiteit van Koffiehuis Chapeau is nog altijd hun Lierse vlaaikes die heerlijk zijn voor bij de koffie of thee! De lunchroom heeft een selectie uit ontbijt arrangementen voor u om uit te kiezen en om uw dag goed mee te beginnen; u kiest hier bijvoorbeeld voor een snel ontbijt, een luxe ontbijt of voor de allerkleinsten een kinderontbijt. Voor de lunch heeft u de keuze uit lekkere eitjes bijvoorbeeld een roerei of een spiegelei. Verder is het ook mogelijk om hier te genieten van verse belegde broodjes zoals een broodje gezond of een broodje martino, maar ook croques of een lekkere panini’s. Ook vindt u hier altijd een verse dagsoep die wordt geserveerd met twee dikke sneden brood.

Zoete snacks bij Koffiehuis Chapeau

Als u zin heeft in iets zoets voor het ontbijt of de lunch dan heeft u bij Koffiehuis Chapeau de keuze uit verschillende lekkernijen. U vindt hier onder andere voor groot en klein heerlijke pannenkoeken die geserveerd kunnen worden met bijvoorbeeld siroop, slagroom of ijs. Ook verkopen ze heerlijke ijsjes om u maaltijd mee af te sluiten in onder de smaken vanille, dame blanche en chocolade. Daarnaast serveren ze heerlijke dranken onder andere koffie, thee en chocolademelk, maar verkopen ze ook frisdranken en alcoholische dranken. De lunchroom is ook geschikt voor afhalen; ze hebben heerlijke afhaalbroodjes om thuis van te genieten. Koffiehuis Chapeau in Lier heeft een uitgebreide menukaart waarop u gegarandeerd iets lekkers vindt voor uw ontbijt of lunch.

Adres

Ons adres:

Lispersteenweg 268 Lier