Kraanverhuur Willy Van Dun BV in Minderhout, expert in de verhuur van telescoopkranen met machinist

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van de verhuur van telescoopkranen? Maak dan snel kennis met Kraanverhuur Willy Van Dun BV in Minderhout. U bent van harte welkom voor een telescoopkraan verhuur met machinist, maar ook voor hijswerk verhuur, verhuur dieplader en verhuur uitschuifbare dieplader. Een autolaadkraan huren behoort ook tot de mogelijkheden. Ook voor rijplaten verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Ons materiaal is inzetbaar bij bijvoorbeeld het plaatsen van industriegebouwen, het plaatsen en verplaatsen van units of het plaatsen en verplaatsen van wooncontainers. De mogelijkheden zijn legio. Bel ons gerust voor advies over het juiste materiaal voor uw project.

Waarom Kraanverhuur Willy Van Dun?

Zaakvoerder Willy Van Dun heeft een grote passie voor de bouwsector. Met zijn specialisme in kraanverhuur en 20 jaar ervaring, denkt hij met u mee in oplossingen voor het verplaatsen van zwaar materiaal op grote hoogtes. Wij zijn een betrouwbare partner in het realiseren van al uw hijswerkzaamheden. Omdat wij beseffen dat het werk niet stil mag komen te liggen, zijn wij zeven dagen per week voor u inzetbaar, ongeacht tijdstip, dag van de week of locatie. Wij werken nauwkeurig, veilig en accuraat, zodat u weer snel verder kunt met de afronding van uw project.

Onze verhuur van telescoopkranen

Kraanverhuur Willy Van Dun BV, biedt hulp bij verplaatsingen op grote hoogte. Met onze Liebherr LTM 1095-5 telescoopkraan, kan onze machinist de meest onbereikbare plekken bereiken. De uitschuifbare mast bevat een camera op de kopse kant, door gebruikmaking van portofoons kan de deskundige machinist uw lading blind besturen en veilig op de juiste locatie plaatsen. Ook het werken op nauwe locaties vormt geen enkel probleem, dankzij de variabele afstempeling. Optioneel is het zelfs mogelijk een jib tot 19 meter op de giek te monteren. Hiermee klaren we elke ondenkbare klus.

Ook voor extra materialen

Wij maken het leven van onze klanten graag een beetje gemakkelijker en zorgen voor extra materiaal indien dat nodig is. Hierbij kunt u denken aan een trailer met verrijdbare laadkraan, rijplaten of ander materiaal dat nodig is op de werf. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Verhuur van telescoopkranen
  • Telescoopkraan verhuur met machinist
  • Hijswerk verhuur
  • Autolaadkraan huren
  • Verhuur dieplader
  • Verhuur uitschuifbare dieplader
  • Plaatsen van industriegebouwen
  • Plaatsen en verplaatsen van units
  • Rijplaten verhuur
  • Plaatsen en verplaatsen wooncontainers

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

willy-van-dun-liebherr-ltm-1095-5-1_1.jpg - Kraanverhuur Willy Van Dun BV, Minderhout (Hoogstraten)

Adres

Ons adres:

Lage Weg 41, 2322 Hoogstraten, België

Telefoon: