Sinds 1 januari 2013 zijn wij de nieuwe zaakvoerders van Kramikske in Wuustwezel. Vanaf de eerste dag zijn wij in de weer om onze klanten steeds producten van de beste kwaliteit aan te bieden. Dit realiseren wij in de eerste plaats met onze verschillende broden van de warme bakker. Alleen al met onze standaardbroden bieden wij onze klanten een grote keuze. U kan dagelijks rekenen op verse broden zoals grof, wit, rogge, boerenwit, boerengrof, volkoren, tiengranen, tijger, suiker en rozijnen.
Daarnaast maakten we ook een ruim aanbod ambachtelijke kerstpralines, om zelf van te smullen of om cadeau te geven.
Laat u zeker ook verleiden door de zachte patisserie van de warme bakker. Verwen uzelf of uw gasten met een verrukkelijke taart, gebakje of vlaai. Op bestelling maken wij aangepaste taarten voor uw feest.
Bij een goed brood hoort eveneens charcuterie van hoge kwaliteit. Dit kan u ook ontdekken in onze grote vleestoog met onder andere verse huisbereide salades: kip zigeuner, curry of hawai, krabsalade, eierersalade, préparé of martino, onze lekkere eindejaarssalades (kerstsalade, rivierkreeftjes, witloof-ham, forel met zwarte peper, thaise kip,..) wij bereiden ze zelf in onze eigen keuken. Wenst u één van de bereidingen of charcuterie op een belegd broodje dan hoeft u het maar te vragen.
Dit seizoen vindt u in ons gamma ook enkele heerlijke wildpatés: Fazantenpaté, bosduipaté,.. met veenbessenconfituur en uienconfijt van speculoos.
Hebt u nog snel iets nodig om thuis te koken, kom gerust langs voor een keuze uit onze diepvriesproducten of zaken uit ons kruideniersgedeelte. Onder andere wijnen, suiker of koekjes hebt u vlug gevonden in onze winkel. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, nemen wij geen jaarlijks verlof en kan u steeds op onze vriendelijke service rekenen.
Ook voor een lekker ontbijt moet je bij het Kramikske zijn.

Adres

Ons adres:

Bredabaan 222A 2990 Wuustwezel

Telefoon: