Krantenshop Claudia

Krantenshop Claudia is dé dagbladhandel in Houthalen-Helchteren waar je steeds terecht kan voor een groot assortiment aan kranten, tijdschriften en diensten. Je wordt er steeds met de glimlach verdergeholpen.

Kranten, dagbladen, tijdschriften,…

Ben jij een fervent lezer, In de zaak van Silke vinden we een uitgebreid gamma aan kranten, dagbladen, tijdschriften en magazines terug. Er zijn diverse categorieën beschikbaar om uit te kiezen, dus voor ieders interesse is er wel wat te vinden bij Krantenshop Claudia

Geschenken, wenskaarten, snoep,…

Naast allerhande lectuur kan je bij Krantenshop Claudia ook langsgaan voor geschenken, wenstkaarten, herlaadkaarten, Paysafe-cards (om veilig online te betalen), postzegels (binnen- en buitenland), snoepjes, ijsjes of frisdrank.

Lotto, sportweddenschappen

Voor de mensen die houden van kans- en trekkingsspelen heeft Krantenshop Claudia het gehele aanbod van de Nationale Loterij in de aanbieding. Lotto, Euromillions, Keno, Subito, … Je vindt ze er allemaal onder een dak! Liefhebbers van sportweddenschappen kunnen er een gokje wagen met hun persoonlijke pronostiek via de Scooore-sportweddenschappen.

Droogkuis

Hebt u kledingstukken of items die een wasbeurt in de droogkuis zouden kunnen gebruiken? Als ophaaldepot van droogkuis hoeft u niet verder te zoeken dan Krantenshop Claudia! Wanneer je voor school of voor je werk kopiën of een afdruk dient te maken van bepaalde documenten, kunt u hier ook gebruik maken van de fax- en kopieerdienst.

Pakjesdienst

Sinds kort staat Krantenshop Claudia voor je klaar als verzender of ontvanger van al jouw pakketjes die met DPD en Mondial Relay worden verzonden. Silke zorgt ervoor dat al jouw pakjes veilig worden verstuurd en ontvangen.

 

Adres

Ons adres:

Weg naar Zwartberg 99 3530 Houthalen-Helchteren