Bent u een echte vleesliefhebber? Organiseert u een feest of barbecue en wilt u uw gasten kwaliteitsvolle vleesproducten voorschotelen? Kan een stukje rund, kip of varken u wel bekoren? Kom dan snel langs bij Tom Celis en zijn kwaliteitsslagerij in Borsbeek. Deze professionele beenhouwer en zijn team zorgen voor het lekkerste stukje vlees speciaal voor u.

Wanneer u uw charcuterie, vers vlees of salades koopt bij kwaliteitsslagerij Tom, worden versheid en heerlijke smaken gegarandeerd. Zelfwerkend patroon Tom nam op 2 maart 2018 deze slagerij met veel liefde en passie over. Ooit startte hij hier als jobstudent, ondertussen werkt hij reeds 25 jaar in het vak met onder andere werkervaring bij Renmans.
Ook zijn vrouw Kim en het enthousiaste team bestaande uit Dax, Hilde en Silke steken dagelijks de handen uit de mouwen zodat u van een lekker stukje wit-blauw of heerlijke andere vleesbereidingen kan genieten. Versheid, een dagverse bereiding en gemotiveerd personeel met een hart voor het vak zijn de grootste troeven van deze slagerij.

Adres

Ons adres:

Jozef Reusenslei 87 2150 Borsbeek

Telefoon:
Internet:

-