LA Dakwerken

LA Dakwerken in Houthalen is de juiste partner om in te schakelen voor al uw dak- en timmerwerken. Het professionele bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene dakwerken voor zowel hellende daken als platte daken. Om ervoor te zorgen dat uw dak zich in topconditie bevindt, is een dakrenovatie mogelijk op zijn plaats. Er kunnen kleine dak herstellingen worden uitgevoerd of als dit nodig is een volledige renovatie. Daarnaast verzorgt BVBA LA Dakwerken houtconstructies op maat voor bijvoorbeeld het realiseren van een tuinhuis. Verder voorzien de professionals in het aanbrengen van gevelbekleding om uw gevel er mooi uit te laten zien en tegelijkertijd de gevel goed te beschermen.

BVBA LA Dakwerken, Houthalen

Uiteenlopende diensten bij BVBA LA Dakwerken

BVBA LA Daktimmerwerken zorgt voor een kwalitatief en mooi dak boven uw hoofd. Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het dak biedt u namelijk bescherming. U doet er dus goed aan uw dak in de beste conditie te behouden. Vertrouw daarvoor op BVBA LA Dakwerken! U bent bij het ervaren team verzekerd van een topafwerking. Voor de vakmannen is geen klus te hoog gegrepen en u rekent hier altijd op een hoogstaande service. Het professionele bedrijf helpt u onder andere graag met het volgende:

  • Dakisolatie
  • Houtconstructies
  • Gevelbekleding
  • Dak herstellingen

Hellende daken en platte daken

BVBA LA Dakwerken is u graag van dienst met de dakbedekking. Vertrouw op hun en laat uw hellend dak maken van A tot Z. De experts zorgen voor de waterdichte afwerking van uw woning zodat het bestand is tegen weer en wind. Bij nieuwbouw daken zorgen ze voor de hele dakconstructie. Ook op het gebied van renovatie zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de keuze om enkel de dakbedekking te vernieuwen. Bij een renovatie is er ook natuurlijk de optie om het dak te isoleren wat altijd beter is voor warmteverlies en uiteindelijk uw energierekening. Kiest u toch liever voor een plat dan bent u ook bij BVBA LA Dakwerken aan het juiste adres! Het geeft uw woning een strakke look en een plat dak is ook meestal iets goedkoper dan een hellend dak. Bij een plat dak is het belangrijk dat het dak volledig waterdicht is aangezien het water een andere weg vindt dan bij een hellend dak.

Dakwerkzaamheden door BVBA LA Dakwerken

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Het is dan ook van belang dat uw gevel er goed uit blijft zien; hier helpt BVBA LA Dakwerken u graag mee! Bij elke woning is het mogelijk verschillende soorten gevelbekleding toe te passen. Dit kan gaan over kleine stukken tot een heel huis dat bekleed wordt. In gevelbekleding bestaan er ook nog eens verschillende motieven en kleuren. Wilt u bij het realiseren van uw dak dat eiken spanten erin worden verwerkt? Of bent u bezig met een project voor een houten tuinhuis of poolhouse? BVBA LA Dakwerken levert houtconstructies op maat. Als u bijvoorbeeld een meer landelijke uitstraling aan bijvoorbeeld een tuinhuis wilt geven dan helpen ze graag met de beste materialen en een kwalitatieve afwerking. BVBA LA Dakwerken in Houthalen is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle soorten algemene dakwerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

la-dakwerken21.jpg - BVBA LA Dakwerken, Houthalen

Adres

Ons adres:

Europark 1023, 3530 Houthalen

Telefoon: