Laenen Cris Interieur in Koersel, voor een interieur op maat naar uw wensen

Wilt u uw droominterieur realiseren? Dan bent u bij Laenen Cris Interieur aan het juiste adres. Deze professional beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in interieurbouw en kan voor u het perfecte interieur op maat creëren. Het enthousiaste team luistert naar uw wensen. Zo kunt u op Laenen Cris Interieur rekenen voor betaalbare droomkeukens, volledige badkamers op maat en een dressing op maat. Daarnaast is het professionele team gespecialiseerd in platte daken aanleggen en totaalrenovatie van woning. Volledige nieuwbouw van uw interieur of volledige renovatiewerken van uw interieur kunt u ook zeker aan Laenen Cris Interieur toevertrouwen. Neem gerust contact op.

Interieur op maat Koersel

Keukens en badkamers op maat

Wilt u uw interieur een impuls geven met een nieuwe keuken of badkamer? Vertrouw dan op Laenen Cris Interieur voor een interieur op maat en naar wens. Deze professional levert hoogwaardig vakwerk op maat en plaatst feilloos betaalbare droomkeukens of volledige badkamers op maat. Indien nodig breekt deze specialist ook uw oude keuken of badkamer uit. Ook het nodige leidingwerk neemt het team graag voor u uit handen. Laenen Cris Interieur werkt enkel met de beste materialen en merken om de beste kwaliteit te garanderen. Daarnaast heeft deze expert oog voor detail en wordt alles tot in de puntjes afgewerkt.

Een dressing op maat

Een groot voordeel van een interieur op maat is dat u zelf inspraak heeft. Zo realiseert Laenen Cris Interieur niet alleen uw dressing op maat, maar ontwerpt deze expert uw dressing ook naar wens. Dit wordt gedaan in co-creatie met u. U heeft ruime keuze uit verschillende materialen van topkwaliteit, zoals glas, spiegels en diverse houtsoorten. Daarnaast wordt er gezorgd voor passende verlichting, zodat het totaalplaatje voor u klopt. Met een dressing van Laenen Cris Interieur heeft u geen verlies in ruimte en ogen uw kasten stijlvoller.

Diensten Laenen Cris Interieur

Met de hulp van Laenen Cris Interieur geeft u een impuls aan uw interieur. Deze specialist heeft al vele tevreden klanten blij mogen maken met feilloze realisaties. U kunt onder andere terecht voor:

  • Interieur op maat
  • Betaalbare droomkeukens
  • Volledige badkamers op maat
  • Dressing op maat
  • Platte daken aanleggen
  • Totaalrenovatie van woning
  • Volledige nieuwbouw van uw interieur
  • Volledige renovatiewerken van uw interieur

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Interieur op maat Koersel

Adres

Ons adres:

Esdoornstraat 2, 3582 Koersel

Telefoon: