Bent u op zoek naar een interieur waarin u zichzelf herkent? Binnenhuisinrichting Lefever geeft expressie en persoonlijkheid in het interieur van uw werk-, woon- en kookruimtes. Bedrijfsleider Alex Lefever en zijn team zijn ervaren vakmensen met uitstekende materiaalkennis en kwaliteitszorg. Wij zorgen dat u een uniek interieur krijgt waarin u zich meteen thuisvoelt.

Binnenhuisinrichting

Wij geven alle kamers in uw huis een persoonlijke touch. Wij houden hierbij rekening met: indeling, formules, materiaalkeuze, esthetiek en timing. Ook zijn wij voor duurzame, ecologische en verantwoorde materialen.

Vakmanschap en technologie

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste materialen en de meest geavanceerde technieken. In elk stadium van het proces worden ook de kleinste onderdelen tot in de puntjes uitgevoerd. Ook heeft u altijd één aanspreekpunt waar u alle vragen aan kunt stellen.

Bent u benieuwd naar wat wij hebben gerealiseerd voor onze klanten? Hieronder vindt u een paar voorbeelden, op onze website vindt u een uitgebreidere pagina met alle realisaties. Heeft u verder nog een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul uw gegevens in op het contactformulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Realisatie Binnenhuisinrichting Lefever, Poperinge Realisatie Binnenhuisinrichting Lefever, Poperinge

Adres

Ons adres:

Vlaanderenlaan 10-12, 8970 Poperinge, België

Telefoon:
E-mail: