Lingerie De Prins is in 1962 opgericht door lingerieliefhebber Maria De Prins. Zij was gespecialiseerd in het maken van handgemaakte korsetten. Dochter Els Cuypers nam het stokje in 1991 over en bouwde de zaak uit tot een gerenommeerde lingerie speciaalzaak. Een paar jaar later werd de zaak omgetoverd tot een moderne winkel en in 2010 moest ook het interieur aan een make-over geloven. Bent u benieuwd wat wij voor u te bieden hebben? Lees vooral verder!

Wat kunt u zoal vinden in onze winkel?
Lingerie
Nachtkleding
Badmode
Borstprotheses
Herstellingen en retouches, ook worden alle herstellingen en retouches in onze eigen naaiatelier uitgevoerd. U bent op deze manier verzekerd van een perfecte afwerking!
Korsetten, al meer dan 50 jaar maken wij voor u een op maat gemaakt korset. Het vak werd van moeder op dochter doorgegeven en die kwaliteit ziet u terug in ons werk.

Een beha uitkiezen is een lastige taak. Veel vrouwen dragen niet de juiste beha die bij hun lichaam past. Daarom adviseren wij u en helpen u met uw keuze. Ook wanneer u een grote mat heeft, kunt u bij ons terecht voor een persoonlijke service. Beha’s voor vrouwen met grote maten hoeven niet saai en onopwindend te zijn, ook vrouwen met grote maten verdienen een mooi setje dat prettig aanvoelt en lekker zit! Via onze website kunt u kijken of u wel de juiste beha draagt. Komt u er dan toch niet uit? Kom dan gerust langs in onze lingeriewinkel!

 

Adres

Ons adres:

Antwerpsesteenweg 17 2390 Oostmalle

Telefoon: