Luc Hermans Cema Thuisverpleging in Bilzen, voor zorg op maat aan huis

Heeft u zorg nodig, maar wilt u het liefst in een vertrouwde omgeving blijven? Vertrouw dan op de ruime ervaring en expertise van Luc Hermans Cema Thuisverpleging. Deze thuisverpleging biedt hulp aan huis en staat voor u klaar voor: inspuitingen aan huis, toiletzorg aan huis, infuustherapie aan huis en palliatieve zorgen bij u thuis. Zoekt u hulp bij uw diabetes? U kunt op Luc Hermans Cema Thuisverpleging rekenen voor het toedienen van insuline van diabetes patiënten aan huis en voor diabetes patiënten opvolgen aan huis. Ook kunt u deze professional inschakelen voor het aan en afkoppelen van chemo thuis en het spoelen van port-a-cath aan huis. Neem gerust contact op.

Diabetes en palliatieve zorg

Diabetes is een lastige ziekte. Luc Hermans Cema Thuisverpleging maakt het u graag ietsje gemakkelijker. Uw gespecialiseerde thuisverpleger volgt uw diabetes op aan huis en komt langs om inspuitingen toe te dienen. Daarnaast staat de verpleger u graag bij met raad en daad. Wanneer een patiënt in aanraking komt met een levensbedreigende ziekte kan dit een erg moeilijke tijd zijn. Deze professional staat de patiënt graag bij door middel van palliatieve zorg. Bij palliatieve zorg is er niet enkel aandacht voor de fysieke klachten, maar krijgt u ook psychische ondersteuning.

Kwaliteit zorg op maat

Iedereen heeft op een andere manier zorg nodig en herstelt op zijn eigen tempo. Luc Hermans Cema Thuisverpleging luistert daarom goed naar uw noden en wensen en past de zorg hierop aan. Zo kunt u herstellen in de rust van uw eigen huis en bent u verzekerd van het beste herstel. Uw thuisverpleger zet graag dat extra stapje om de zorg te kunnen bieden die uw nodig heeft. Persoonlijke aandacht en warmte zijn behoeften die ieder mens heeft. Bij deze thuisverpleging bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Deze thuisverpleger staat in voor het welzijn van de patiënt.

Diensten Luc Hermans Cema Thuisverpleging

Zoekt u verpleging aan huis? Dan bent u bij Luc Hermans Cema Thuisverpleging aan het juiste adres. Deze thuisverpleging heeft een ruim aanbod aan diensten. U kunt onder andere terecht voor:

  • Inspuitingen
  • Toiletzorg
  • Hygiënische zorgen
  • Palliatieve zorgen
  • Infuustherapie
  • Het toedienen van insuline van diabetes patiënten
  • Het aan en afkoppelen van chemo
  • Het spoelen van port-a-cath
  • 69166676_s.jpg - Luc Hermans Cema Thuisverpleging, Bilzen

Adres

Ons adres:

Jeugdstraat 10 3740 Bilzen

Telefoon:
Internet:

-