M Projects in Meldert, voor al uw dak-, renovatie-, en tuinwerken

M Projects in Meldert is de juiste partner om in te schakelen voor alle soorten werkzaamheden in en om uw woning. Het professionele bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene dakwerken. Om ervoor te zorgen uw dak in topconditie blijft, is de renovatie van hellende daken en de renovatie van platte daken een mogelijkheid. M Projects beschikt over de nodige kennis om te voorzien in de asbestverwijdering van daken. Het ervaren team helpt u graag bij renovatiewerken waaronder het plaatsen van valse plafonds en het plaatsen van scheidingswanden, maar ook sanitair werken en behangwerken worden uitgevoerd. Daarnaast is M Projects in te schakelen voor de aanleg van terrassen en de aanleg van opritten.

f.eu1.jwwb.nl_public_y_e_o_temp-isdskpkycrdclkfhbzus_20200626_194511.jpg - M Projects, Meldert

Uiteenlopende diensten bij M Projects

Zaakvoerder Moulaert Jean-Yves van M Projects heeft 19 jaar ervaring in dakwerken en nam het besluit om de kennis te gebruiken voor het starten van een eigen zaak. De zaakvoerder heeft de nodige bijscholing gevolgd om de zaak te laten groeien en zich gedurende de jaren te verdiepen in het vergaren van meer kennis om zo iedere klant het best te kunnen bijstaan bij elk project. Van een verbouwing tot een totaalproject kunt u hier rekenen op een professionele aanpak. M Projects biedt u onder andere graag de volgende diensten aan:

  • Asbestverwijdering van daken
  • Isolatiewerken
  • Aanleg en onderhoud van vijvers
  • Elektriciteitswerken

Dakwerken in Meldert

M Projects is gespecialiseerd in dakwerken voor zowel hellende daken als platte daken en voeren de werkzaamheden uit volgens de regel van de kunst. Voor hellende daken staan ze bij nieuwbouw of renovatie klaar u te helpen met dakpannen of leien. Daarnaast zijn ze u ook graag van dienst met platte daken en plaatsen ze platte daken met derbigum. Verder is het vervangen van zink in uw goten mogelijk of een totaal nieuwe goot met bekleding in onder andere PVC, Operal en Meranti. Ook zijn de professionals gespecialiseerd in het regelen van isolatiewerken voor nieuwbouw en renovatie. Zo bevindt u zich altijd in een fijn leefklimaat én beschermt u zichzelf tegen onnodig hoge energiekosten! Samen met het ervaren team wordt gekeken wat de beste isolatiemethode voor uw dak is. M Projects is in te schakelen voor de asbestverwijdering van daken; ze beschikken over de nodige kennis en certificaten om het asbest te verwijderen op uw daken. Dit wordt altijd uitgevoerd volgens de veiligheidsnormen.

Tuinwerken en renovatiewerken bij M Projects

M Projects gaat graag voor u aan de slag met verschillende tuinwerken waaronder de aanleg van groene zones. Ook zijn ze u van dienst met de aanleg van een oprit of terras en voor een totaalrenovatie van uw tuin. De professionals komen eerst bij u langs om uw wensen en verwachtingen te horen en maken dan de nodige opmetingen om een plan te kunnen opstellen. Na goedkeuring zullen ze overgaan tot de aanleg van uw droomtuin. Het is mogelijk om bijvoorbeeld kunstgras en afsluitingen in draad-, hout- en beton uitvoering te plaatsen. M Projects is ook in te schakelen voor verschillende renovatiewerken. In hun brede dienstverlening voorzien ze in onder andere in het plaatsen van valse plafonds, plaatsen van scheidingswanden en vloerwerken. M Projects in Meldert is een professioneel bedrijf die u graag van dienst is met werkzaamheden op het gebied van renovatie-, tuin, en dakwerken.

Adres

Ons adres:

Truyenbosstraat 7, 9310 Meldert

Telefoon:
E-mail: