Laat je verrassen door de eeuwenoude Siamese keuken bij Manipa Thai Food in Assenede

Bent u ook zo benieuwd naar het beste wat de Siamese keuken te bieden heeft? Wees welkom bij Manipa Thai Food in Assenede in ons Thaise restaurant met een terras en probeer bijvoorbeeld onze heerlijke visgerechten of vegetarische gerechten. Onze chef bereid voor u de lekkerste smaken uit de Thaise keuken. Wij zijn een restaurant met glutenvrije gerechten evenals een restaurant met lactose vrije gerechten. Ook gasten in een rolstoel heten wij van harte welkom als rolstoel toegankelijk restaurant. Wij zijn geopend voor zowel lunch als diner.

images-3.jpg - Manipa Thai Food, Assenede

De wereldberoemde Thaise keuken

De basis van de Thaise keuken stamt uit het oude Siam. Met haar meer dan 3000 jaar oude cultuur bereiden de Thai veelal zeedieren, waar later ook vlees aan werd toegevoegd. Met haar kenmerkende combinatie van specerijen en lokale groenten, werd de Thaise keuken immens populair. Zo vindt u bijvoorbeeld de Tod Man Pla, Thaise viskoekjes en Pad Thai, een authentiek Thais noedelgerecht, tot op de dag van vandaag terug in menig kookboek.

Bekijk ook onze Belgische menu kaart

Geeft u de voorkeur aan een steak, rib-eye of entrecôte? Dan biedt onze Belgische menu kaart u een ruime keuze lekkernijen. Al onze vlees hoofdgerechten worden geserveerd met een salade en frietjes. Aan de kinderen is ook gedacht met kipnuggets, kipsaté, frikandellen of een kindersteak. Met allergieën of een overgevoeligheid voor allergenen houden wij graag rekening. U geeft deze gewoon aan ons door voordat u bestelt en ons team adviseert u vervolgens over de mogelijkheden.

Ook voor BBQ pakketten en take away

Heeft u iets te vieren? Maak dan gebruik van onze grill & BBQ pakketten. Wij zorgen er voor dat het vlees al lekker gemarineerd is en leveren inclusief brood met botertjes, sausjes en gebakken rijst. Geen zin om te koken? Bestel dan eens uit ons Thai take away menu. Inclusief een ruim aanbod dranken. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

  • Thaise menukaart
  • Belgische menukaart
  • Kindermenu
  • Thaise Take Away
  • Grill & BBQ pakket
  • Zowel voor lunch als diner
  • Sfeervolle inrichting
  • Ruim terras

Heeft u nog vragen of wilt u reserveren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, per email evenals via het contactformulier op onze website. We verwelkomen u graag binnenkort in ons restaurant.

Adres

Ons adres:

: Hoogstraat 2, 9960 Assenede, België