MC Schrijn-Dakwerken uit Millen voor al uw gevelbekleding, schrijn- of dakwerken van de hoogste kwaliteit

Schakel MC Schrijn-Dakwerken in als u zeker wilt zijn van een perfecte afwerking en kwaliteit. Het bedrijf heeft een uitgebreid dienstenpakket voor u klaarstaan. Als u een bedrijf zoekt dat vakbekwaam is in algemene dakwerken, maar ook in gevelbekleding en schrijnwerken, dan bent u bij MC Schrijn-Dakwerken aan het juiste adres. Van platte daken tot hellende daken: de vakmannen voelen zich op hun gemak op elk dak. Met passie voor het vak gaan zij aan de slag voor EPDM daken, zink en koper werken en dak timmerwerken. Zowel binnen schrijnwerkerij als buiten schrijnwerkerij wordt door het bedrijf verzorgd.

MC Schrijn-Dakwerken, Millen (Riemst)

Dakwerken op maat

Voor een perfect dak staat MC Schrijn-Dakwerken steeds garant. Van dakherstellingen tot nieuwe dakbedekking: zij voeren elke klus snel en secuur uit. De vakmannen hebben een uitzonderlijk oog voor detail. Dakramen, schouwen en dakkapellen worden netjes uitgewerkt en goten en afvoerbuizen netjes verzorgd. Als u behoefte heeft aan wat extra’s, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen op uw dak, dan kan worden samengewerkt met andere aannemers. Zo kan uw dak optimaal worden ingericht, wat uw wensen ook zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in platte EPDM daken, maar ook andere daken houden voor hen geen geheimen in.

Binnen- en buitenschrijnwerkerij

Geef uw woning meer cachet met de stijlvolle schrijnwerken van MC Schrijn-Dakwerken. U kunt terecht voor allerlei projecten. Bij het bedrijf kunt u steeds rekenen op:

  • Schrijnwerk voor binnen en buiten
  • Afwerking volgens uw wensen
  • Verschillende stijlen en houtsoorten
  • Steeds op maat

Gespecialiseerd in gevelbekleding

MC Schrijn-Dakwerken is gespecialiseerd in gevelbekleding. Schakel het bedrijf in en u bent verzekerd van een goed geïnstalleerde bekleding van uw gevel, dat het skelet van uw huis beschermt en uw woning goed isoleert. Binnen de kortste keren ziet u uw energierekening dalen. Ook kunt u het aanzicht van uw woning eenvoudig upgraden met nieuwe gevelbekleding. U kunt uw huis een moderne of authentieke metamorfose geven met de juiste gevelbekleding. Van houten gevelbekleding tot gevelpanelen: de mogelijkheden zijn eindeloos. De vakmannen gaan graag met u in gesprek om er achter te komen wat uw wensen en noden zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 MC Schrijn-Dakwerken, Millen (Riemst)

Adres

Ons adres:

Sint-Stefanusstraat 7 Millen (Riemst)

Telefoon: