Medische Beeldvorming Dr. Penne D. in Wetteren voor uw mammografie en echografie

Bent u uitgenodigd voor het bevolkingsonderzoek naar borstkanker? Dan kunt u een radiologie afspraak maken bij Medische Beeldvorming Dr. Penne D. in Wetteren. Wij zijn een officieel, door de overheid, erkend borstkanker screeningscentrum en maken voor u de benodigde mammografie. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van medische beeldvorming als het maken van een echografie.

Wat is medische beeldvorming?

Medische beeldvorming is een andere benaming voor radiologie. Beiden staan voor het in beeld brengen van het menselijk lichaam door middel van stralen of golven. Bij Medische Beeldvorming Dr. Penne D. doen we dit met hulp van een echografie of een mammografie. Door radiologie worden eventuele afwijkingen in uw lichaam uitgesloten of juist opgespoord. Dankzij een screening kunt u zo al in een vroegtijdig stadium een aandoening lokaliseren en behandelen, zonder dat u klachten vertoont.

Verschil echografie en mammografie

Bij echografie wordt gebruik gemaakt van een apparaat dat geluidsgolven met een hoge frequentie door het lichaam stuurt. Deze geluidsgolven reflecteren tussen zachte en harde delen in uw lichaam, waardoor de vorm en structuur van het te onderzoeken lichaamsdeel zichtbaar worden. Een echografie is volkomen pijnloos. Bij mammografie wordt een röntgenafdeling van de borsten gemaakt. Een mammografie kan, kortdurend, pijnlijk zijn.

Onze diensten op een rij

Medische Beeldvorming Dr. Penne D. is uw officieel erkende screeningscentrum. Wij werken professioneel en met persoonlijke aandacht voor elke cliënt. U kunt bij ons terecht op doorverwijzing van uw behandelend arts, maar ook zonder doorverwijzing. Bespreek dit voorafgaand aan uw afspraak met uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

·       Het maken van een echografie

·       Het maken van een mammografie

Het kan zijn dat u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft of behoefte heeft aan extra informatie. Neemt u dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken evenals een email bericht sturen. Tevens zijn wij vindbaar op Facebook. Het team van Medische Beeldvorming Dr. Penne D. staat voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Graag tot ziens in onze praktijk.

Adres

Ons adres:

Hendrik Consciencelaan 8, 9230 Wetteren, België

Telefoon:
Internet:

-