Mi Gusta is een traiteur gevestigd in Middelkerke. Laat jezelf of je gasten in de regio Middelkerke door deze traiteur verwennen. Je kunt kiezen voor een van de all-informules, warme buffetten, koude schotels of warme maaltijden. Je kunt ook je eigen feestmenu samenstellen of een kok aan huis bestellen. Traiteur Mi Gusta verzorgt heerlijk eten op verjaardagen, familiefeesten, communiefeesten en zo verder.

Vertel traiteur Mi Gusta het budget per persoon en wij gaan hiermee aan de slag om je eigen, persoonlijke menu samen te stellen. Je hoeft je alleen nog maar met uw gasten bezig te houden. Mi Gusta verzorgt al het eten en alle materialen (zoals borden en bestek). Ook aan de afwas hoef je niet te denken.

Mi Gusta biedt elke dag een verse dagschotel. Als je niet graag kookt maar wel graag eet, kun je deze dagschotel bestellen. Deze wordt aan huis geleverd. Bekijk de dagschotels van de maand op de website.
Voor verfijnde gerechten ben je bij traiteur Mi Gusta aan het juiste adres. Laat je feest een succes worden met Mi Gusta! Ga voor meer informatie naar de website of neem contact met ons op.

 

Adres

Ons adres:

Paul Snoekstraat 10 8431 Middelkerke

Telefoon:
E-mail:

-