(H)éérlijke biologische producten bij Moedertje Natuur in Kessel-lo

Bij Moedertje Natuur in Kessel-lo kunt u terecht voor heerlijke en eerlijke biologische producten. Moedertje Natuur is een natuurwinkel waar u een groot assortiment van vegetarische producten, veganistische producten en glutenvrije producten kunt vinden. Verder zijn hier ook veel voedingssupplementen te krijgen voor allerlei soorten diëten. Op zoek naar verzorgingsproducten zonder chemische geur- of kleurstoffen? Ook voor natuurlijke verzorgingsproducten kunt u terecht bij Moedertje Natuur op het Baron August de Becker Remyplein 35 in Kessel-Lo, Leuven. De winkel staat voornamelijk bekend om haar goede kwaliteit van biologische groenten en fruit.

Een echte natuurwinkel voor ieder in Leuven

Bij Moedertje Natuur in Kessel-lo bent u waarlijk ondersteund in een natuurlijke biologische levensstijl. Naast het diverse aanbod aan biologische producten kunt u dan ook altijd advies krijgen over een meer duurzame en biologische levensstijl bij het personeel. Biologische producten hebben een positieve uitwerkingen op de natuur als geheel, omdat er onder andere veel minder bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en zodoende het grondwater van een natuurlijk goede kwaliteit blijft en de toekomst beter is gewaarborgd dan met reguliere groente en fruit. Dat deze producten eerlijk zijn, proeft u dan ook in de smaak van de biologische groenten en fruit die Moedertje Natuur aanbiedt.

De winkel heeft een groot aanbod voor diverse diëten

Bij het Moedertje Natuur kunt u terecht voor een groot aanbod biologische producten voor diverse diëten. Zo kunt u terecht bij de natuurwinkel voor:

  • Biologische producten
  • Vegetarische producten
  • Veganistische producten
  • Suikervrije producten
  • Een groot assortiment aan glutenvrije producten
  • Voedingssupplementen
  • Natuurlijke verzorgingsproducten
  • Biologische groenten en fruit

Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht in de winkel met vragen over een biologische levensstijl.

Eerlijke producten zonder chemische middelen voor een duurzame toekomst

Bij Moedertje Natuur vindt u eerlijke en heerlijke producten zonder geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Er is dan ook gestreefd naar een duurzame toekomst. U kunt er in ieder geval van uitgaan dat de producten aan u aangeboden zijn voor een eerlijke prijs, waar de voornamelijk lokale boeren goed van kunnen leven en in staat zijn om de producten gegarandeerd van een goede kwaliteit aan de natuurwinkel kunnen leveren.

Voor meer informatie of vragen over de producten of over een biologische levensstijl kunt u altijd contact opnemen. Graag tot ziens!

Moedertje Natuur, Kessel-lo

Adres

Ons adres:

Baron August de Becker Remyplein 35, 3010 Leuven,

Telefoon: