Limburgse Takeldienst V & W in Hasselt, een takeldienst waar u op kunt vertrouwen

Limburgse Takeldienst V & W in Hasselt is een sleepdienst waar u terecht kunt voor verschillende sleepopdrachten. Zij kunnen helpen bij het takelen van verschillende voertuigen zoals personenwagens. Deze depannage kan u ook voorzien in kraanwerk en kunnen zij u op weg helpen met het kraanwerk voor wagens. Een handige uitkomst om een defecte wagen te kunnen op te takelen. De garage van deze takeldienst is ook in staat om kleine herstellingen aan uw wagen uit te voeren en bieden zij een bandenservice aan. Voor ongevallen of pech met uw wagen kunt u bij Limburgse Takeldienst V & W terecht. Zij verhelpen uw problemen snel en efficiënt zodat u weer snel de weg op kan. U kunt op V & W rekenen als takeldienst Moers, Takeldienst Limburg en takeldienst Hasselt.

deze.jpg - Limburgse Takeldienst V & W, Hasselt

Kleine herstellingen

Bij de garage van de Limburgse Takeldienst V & W kunt u ook terecht voor een andere service aan uw wagen. Zo kunt u terecht voor bandenservice of glasservice aan uw wagen en ook fietsen service. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor kleine herstellingen aan uw wagen waaronder:

  • Batterijen
  • Verlichting
  • Remmen
  • Ruitenwissers

Takeldienst

De Limburgse Takeldienst V & W is in staat om voertuigen zoals personenwagens, bestelwagen en terreinwagens beneden de 3,5 ton te takelen. Ook is er de mogelijkheid om opdrachten uit te voeren boven de 3,5 ton samen met vertrouwde partners van dit team. Deze takeldienst kan veel problemen meteen voor u oplossen zoals lekke banden. Voor een oplossing die niet onmiddellijk kan worden toegepast kan uw wagen naar de garage worden gesleept. Zij werken voor vele verzekeringsmaatschappijen waardoor u verzekerd bent van een snelle en efficiënte oplossing. Ook voor speciale opdrachten zoals het takelen van een oldtimer is ook een klus die zij kunnen uitvoeren.

Vakmanschap

Wij van Limburgse Takeldienst V & W zijn helemaal klaar voor de toekomst. Zo beschikken zij over een interventievoertuig speciaal voor fietsen, elektrische fietsen, scooters en motoren. Zij beschikken over een kraanwagen waarmee verschillende wagens kunnen worden getakeld. Bij de Limburgse Takeldienst V & W in Hasselt kunt u terecht voor hulp aan uw wagen. U bent hier verzekerd van een snelle en efficiënte service geleverd door de vakmannen van dit team.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Adres

Ons adres:

Schoonwinkelstraat 9, 3500 Hasselt, België

Telefoon: