Jef Nevelsteen BVBA uw loodgieter voor CV, sanitair, ventilatie en hernieuwbare energie

Bent u van plan deel te nemen aan de energietransitie? Dan bent u aan het juiste adres bij Jef Nevelsteen BVBA, een moderne loodgieter en installateur. Hij zorgt voor de optimalisering van het opwekken van hernieuwbare energie, afkomstig van de zon, de lucht of de grond. Kortom, een expert op het gebied van innovaties. De diensten zijn uitgebreid: centrale verwarming, sanitair, badkamer renovatie, ventilatie, vernieuwing verwarmingsinstallatie. Zaakvoerder Jef Nevelsteen is een erkend verwarmingsinstallateur. Hij komt graag bij u langs voor overleg. Daarna krijg u een offerte op maat. De prijzen zijn altijd redelijk en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen.

Jef Nevelsteen, Oevel

Voor verbouwingen en ook nieuwbouw

Of uw project klein is of groot, Jef Nevelsteen werkt aan herstellingen of renovatie. Hij krijgt opdrachten van particulieren voor bestaande installaties zowel als ontwikkelaars voor nieuwbouwtrajecten. Het betreft een installateur die ook de badkamerrenovatie voor zijn rekening neemt. Het vervangen of verbeteren van het ventilatiesysteem wordt een steeds belangrijker onderdeel van de juiste beheersing van uw binnenklimaat. Deze specialist kan u er alles van vertellen. Door verschillende metingen uit te voeren, weet hij snel hoe leefbaar uw woning of kantoorpand eigenlijk is. Het heeft veel te maken met vochtigheid en de frequentie van de verversing van de lucht.

De diensten van Jef Nevelsteen op rij

De complexiteit van uw project is precies wat Jef Nevelsteen BVBA graag aanpakt. Er wordt binnen het netwerk van deze installateur altijd voldoende vakkennis beschikbaar gesteld voor uw energietranisitie. Jef Nevelsteen is het centrale aanspreekpunt tijdens het hele bouwtraject.

  • Het plaatsen van CV en mazoutketel
  • Herstellingen en regelmatig onderhoud
  • Toegang verlenen tot de energietransitie
  • Loodgieter sanitair en badkamerrenovatie
  • Verbeteren kwaliteit ventilatiesysteem

Officieel loodgieter en installateur ketels

Jef Nevelsteen is officieel Cerga Installateur. Hij heeft alle daarvoor benodigde opleidingen gevolgd. Hij is een vakman voor het keuren van gasinstallaties. Jef is een professional voor het onderhoud of de vervanging van gas- en mazoutketels. Hij heeft zijn basiskennis niet van een vreemde, want Jef ging in de leer bij zijn vader en begon als zelfstandig ondernemer bijna twintig jaar geleden. Jef Nevelsteen BVBA komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Het bedrijf voert uw centrale verwarming onderhoud en herstellingen uit geheel volgens de afspraken, binnen de tijd en het beschikbare budget. U zult tevreden zijn met de resultaten.

Contacteer Jef Nevelsteen in Oevel voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.

Jef Nevelsteen, Oevel

Adres

Ons adres:

Heieinde 16, 2260 Westerlo

Telefoon: