Hatsome verwarmde scooterwanten & verwarmde invalidewanten

Koude en/of natte handen op de elektrische scooter? Verwarmde scooterwanten met USB-aansluiting die aan het stuur bevestigd worden. Geschikt voor hem en haar.

Hatsome verwarmde scooterwanten

Verwarmde scooterwantenVVerwarmde scooterwantenVerwarmde scooterwantenVVerwarmde scooterwantenVerwarmde scooterwanten

Een leuke wandeling maken tijdens de koude winterdagen met verlamde mensen in een rolstoel is niet altijd gemakkelijk. Door slechte doorbloeding in de handen, heeft deze doelgroep vaak koude en verkleumde handen.

De Hatsome verwarmde invalidewanten brengen de oplossing.

Verwarmde invalidewantenVerwarmde invalidewanten

prijs 99 euroDeze wanten worden met een USB-aansluiting ingeplugd in een batterij, die bevestigd kan worden in een hoesje op de rolstoel en elektrische scooter. De invalidewanten zitten ruim genoeg, zodat iemand met spasmen op de handen deze goed kunnen aandoen.

Batterij en batterijhouder zijn inbegrepen. De handschoenen zijn water- en winddicht (omnisafe), gevoerd met fleece. En de verwarmingselementen zitten tussen de buitenstof en de fleece voering in de wanten.
De powerbank van onze verwarmde wanten, kan je trouwens ook gebruiken om de batterij van je smartphone of tablet op te laden.

logo CuninaCunina: Education for Children Since 1990

Voor elk verkocht item steunt Hatsome de ngo Cunina met de aankoop van naaimaterialen en machines.

Klik hier voor meer hierover.

Waar te verkrijgen?

Waar te verkrijgen?De Hatsome-producten zijn verkrijgbaar in verschillende verkooppunten: klik hier voor de volledige lijstplace

De Hatsome verwarmde fietswanten, verwarmde scooterwanten & verwarmde invalidewanten zijn verkrijgbaar voor de prijs van 99 euro.
De Hatsome Ear-covers kosten 25 euro. En het Hatsome regenhoedje kost 35 euro.

Adres

Ons adres:

Hazelaarsdreef 9 2960 Sint-Job-in-`t-Goor

Telefoon: