Welkom op de website van Nootenboom elektrotechniek B.V. Ons bedrijf is opgericht in 1960 door de heer Nootenboom te Doesburg. Sinds 2004 is Nootenboom gevestigd in Drempt. Vanuit deze locatie bedienen wij de klanten in oost Nederland.

Wij zijn werkzaam voor aannemers, particulieren en industriele opdrachtgevers. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor het aanleggen van elektra in uw huis en bedrijf of het aanleggen van een goed datanetwerk, gaat u natuurlijk het liefst in zee met een betrouwbare en deskundige partij. sinds 1960 is Nootenboom elektrotechniek B.V. werkzaam als elektrotechnisch en beveiligingsinstallateur (UNETO VNI-erkend) wij beschikken over een goed opgeleid team en werkt samen met vaste leveranciers en partners. U krijgt een projectleider toegewezen die met u meedenkt en u begeleidt gedurende de hele bouw, verbouw of renovatie. Omdat wij onze vakkennis graag willen delen en doorgeven zijn we een Kenteq leerbedrijf en aangesloten bij Opleidingsbedrijf Installatiewerk..

Adres

Ons adres:

Rijksweg 34A 6996 AC Drempt

Telefoon: