O.G.-Shepherdsplace, Puurs - Sint-Amands

Het hele jaar door een prachtige vacht voor uw hond, bij O.G.-Shepherdsplace in Puurs – Sint-Amands

De honden trimsalon O.G.-Shepherdsplace in Puurs – Sint-Amands biedt professionele en grondige vachtverzorging voor honden aan. Een trimsalon voor grote honden als ook de trimsalon voor kleine honden; alle soorten en maten zijn van harte welkom. Laat de vacht van uw hond het gehele jaar door schitteren door regelmatig de honden kapper te bezoeken. O.G.-Shepherdsplace staat met de luxueuze producten gerant voor een optimale dierenverzorging. Een uitstap naar de trimsalon kan de eerste malen een grote stap zijn, daarom biedt het getrainde personeel graag puppygewenning aan. Zo kan uw pup in alle rust wennen aan het knippen en verzorgen. O.G.-Shepherdsplace biedt ook een hondenuitlaatdienst aan. Heeft u zelf even geen tijd? Of wilt u de betrouwbare uitlaatdienst combineren met de vachtverzorging? Neem dan gerust contact op. Honden trimmen in Puurs – Sint-Amands? Dan bent u bij O.G.-Shepherdsplace aan het juiste adres!

120779891_1262870000741238_1947347843141172330_n.jpg - O.G.-Shepherdsplace, Puurs - Sint-Amands

Optimale vachtverzorging voor honden

Voor veel honden is een bezoek aan de honden kapper een verwenmomentje. Als u al van jongs af aan begint met knippen is uw hond verzekerd van een mooie vacht, het hele jaar door. Voor een pup kan het de eerste keren best spannend zijn om zo veel aandacht te krijgen van een vreemde. Vandaar dat O.G.-Shepherdsplace puppygewenning aanbiedt. Op een rustig tempo, geheel afgestemd op de gemoedstoestand van de pup, wordt de pup bekend met knippen en verzorgen. Alle honden die langs komen bij O.G.-Shepherdsplace kunnen een professionele en grondige verzorgingsbeurt van de vacht verwachten. Denkt u dan aan het wassen, drogen, knippen, trimmen en plukken van uw viervoeter. De trimsalon werkt met exclusieve dierverzorgingsproducten die garant staan voor een luxueuze vachtverzorging.

Vertrouwde uitlaatservice

Heeft u even geen tijd om uw hond uit te laten, maar wilt u wel graag dat uw hond alle aandacht krijgt die het verdient? Dan kunt u met een gerust hart O.G.-Shepherdsplace contacteren. Het getrainde personeel laat graag uw hond uit. De hondenuitlaatdienst kan ook gecombineerd worden met een knipbeurt. Zodat u zonder u haasten, uw hond een verwenmiddag kan geven. Tegen een dagtarief krijgt het dier een professionele opvang. Informeer wanneer u een bezoek kan brengen met uw lieve viervoeter voor een aangename tijd in het salon.

118925148_1242096062818632_9064005786088753544_n.jpg - O.G.-Shepherdsplace, Puurs - Sint-Amands

Alles voor uw hond

Neem vrijblijvend contact op met de salon in Puurs – Sint-Amands op de Moorstraat 62 voor onder andere:

  • Honden Trimsalon
  • Puppy gewenning
  • Hondenuitlaatdienst
  • Honden kapper
  • Dierenverzorging
  • Trimsalon voor grote honden
  • Trimsalon voor kleine honden
  • Vachtverzorging voor honden

Adres

Ons adres:

Moorstraat 62 2870 Puurs

Telefoon: