Praktijk Osteopathie Sint Job is een jonge en ambitieuze praktijk, welke in 2017 is opgericht door Danny November. Sinds 2011 is ze bezig met het opbouwen van haar praktische vaardigheden en medische expertise, verdere ontwikkeling van haar kennis is dan ook één van haar prioriteiten.

Danny is master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, master na master in de manuele therapie en is momenteel ook nog bezig met haar laatste overkoepelende jaar osteopathie.

Verder is ze bekend met studies in medical taping en dry needling.

Osteopathie is een uitsluitend manuele behandelingsmethode en geneeskunst, gebaseerd op de filosofie dat klachten ontstaan uit storingen in de beweeglijkheid van weefsels in het lichaam (wervels, gewrichten, spieren, organen, fascia).

Een verminderde beweeglijkheid van deze weefsels veroorzaakt een verstoorde doorbloeding en / of zenuwgeleiding in deze weefsels. Zo geraakt het lichaam uit evenwicht wat kan leiden tot allerlei klachten en ziektes, zelfs op andere plaatsen in het lichaam.

Osteopaten zijn opgeleid om de oorzaken van een verstoorde balans in het lichaam te vinden en manueel te behandelen, zodat het zelfhelende vermogen van het lichaam geoptimaliseerd wordt. Osteopathie baseert zich op anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie.

Adres

Ons adres:

Baan op Sas II 19 2960 Sint-job-in't-goor

Telefoon: