Paul’s historie
Paul werd op 20 november 1957 te Doenrade geboren.
Nadat hij de Mavo en de Havo doorlopen had, schreef hij zich in bij de Stadsacademie voor toegepaste kunsten in Maastricht voor een opleiding “Grafische- en modevormgeving”.

Tijdens deze opleiding ontwaakte bij Paul de interesse voor het tekenen en schilderen.
Toen hij deze opleiding in 1983 succesvol had afgerond, bekleedde hij vanaf 1983 tot 2000 diverse functies in de modewereld.
Daarnaast werkte hij van 1996 tot en met 1999 als etaleur bij Peek en Cloppenburg, terwijl ook de etalages van Edgar Vos te Hasselt, Marccain, Caroline Biss en Max Mara te Maastricht regelmatig door zijn vakkundige hand tot een lust voor het oog worden omgetoverd voor het winkelend publiek. In 2000 werd hij logistiek manager bij Imago Nederland BV.

Inmiddels was de interesse voor het tekenen en schilderen, waarin hij zijn momenten van rust vindt, zover gegroeid dat Paul in 1996 startte met een opleiding tekenen en schilderen bij Choque-art te Sittard.

Het werk dat Paul Smeets in de loop der jaren die daar op volgden produceerde, alsook zijn hedendaagse werk, spreekt gemakkelijk tot de verbeelding, is luchtig en met snelle trefzekere toetsen neergezet.

Paul Smeets presenteert het gehele jaar door vrije kunstwerken in verschillende galerieën.

Hij werkt bovendien graag in dialoog met zijn opdrachtgever. Met gemak zet hij maatwerk neer, precies zoals u het wilt hebben. Kleur, afmetingen, vorm en thema verneemt hij graag van u.

Ook suggesties naar aanleiding van foto’s, en plaatjes zijn welkom. In alles is hij alert om een indruk te krijgen van u als persoon en de bestemming die u aan het kunstwerk wilt geven.Is dit kunst? Ja, van grote klasse!

Uiteindelijk maakt hij voor u een kunstwerk op maat waar u vrij veel inspraak in heeft gehad.

Het eindresultaat is natuurlijk zijn eigen verantwoordelijkheid als kunstenaar

Adres

Ons adres:

Kerkstraat 35 6439 AN Doenrade

Telefoon: